Размер на Аватара

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:30 pm, променено общо 1 път.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Razmerat niama znachenie, po-vajni sa sadarjanieto i chestotata!
Ili, kazano s drugi dumi, pod malak avatar goliam um se krie! :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Podkrepiam ssttoo. Svrah golemite kartinki sa mnogo kichozni, a i v interneta kartinki bol, vse shte si namerite koiato da vi haresva i da ne e goliama...
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

И аз се поправям веднага, прав е Влади - картинки бол.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Sneji написа:И аз се поправям веднага, прав е Влади - картинки бол.
Ama Sneji, tvoita kartink beshe mnogo hubava. Ako mi pokajesh adresa i moga da se opitam da ia fitna kam novite standarti bez da postrada kachestvoto mnogo...
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

vladi написа:
Sneji написа:И аз се поправям веднага, прав е Влади - картинки бол.
Ama Sneji, tvoita kartink beshe mnogo hubava. Ako mi pokajesh adresa i moga da se opitam da ia fitna kam novite standarti bez da postrada kachestvoto mnogo...
Ми тя и тази си е хубава Влади. А откъде бях взела старата не помня. Но няма значение, защото съм решила в скоро време и аз по примера на някои съфорумци от мъжки пол, да си сложа моя снимка :oops: Благодаря ти за предложението все пак :D
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 9:20 pm, променено общо 1 път.
Гост

Мнение от Гост »

Ще ви бъда благодарна ако можете да направите нещо за сегашната ми картинка. Мисля, че много държа на нея - има важно символично значение, закодирано във везмото. Ако не може - пишете, за да я сменя.

Благодаря!
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Ombudsman написа:Ще ви бъда благодарна ако можете да направите нещо за сегашната ми картинка. Мисля, че много държа на нея - има важно символично значение, закодирано във везмото. Ако не може - пишете, за да я сменя.

Благодаря!
Kartinkata koiato e v momenta li? Kakvo iskash da i se promeni?
Гост

Мнение от Гост »

Беше много голяма, но Стоян вече я намали. Благодаря !
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Blue Passion написа:Жалко наистина за картинката на Снежи :( Според мен тя беше най-хубавата от всички които имаше във форума :D Имаше много романтика в нея :)
Ех, момчета, какво да кажа, щом намеря повечко време, ще я потърся и ако я намеря, ще искам помощ :D
anicata

Мнение от anicata »

Az puk nai-nakraia razbrah kakvo znachi 'Ombudsman"!! :lol: :lol: :beer:
Iglika e izbrala nai-podhodiashtia psevdonim za takova miasto kakvoto e foruma!
Iglika,friend otne mi okolo 4 meseca ,ama poluchih kompetentno i profesionalno obesnenie ot moiata daskalka po english.
A inache ne spodeliam kakvo mi kaza ,zashtoto tova moje veche da e komentirano v foruma i sega da se povtariam.

Aide :oops: :D :D :)
Изображение
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Само да кажа, че ако някой има голяма картинка или иска да ползва нещо от хард-диска си, а не знае къде в интернет да го публикува (тури) - нека свирне с ЛС или на ssttoobg@yahoo.ca и все ще измислим нещо.
Гост

Мнение от Гост »

anicata написа:Az puk nai-nakraia razbrah kakvo znachi 'Ombudsman"!! :lol: :lol: :beer:
Iglika e izbrala nai-podhodiashtia psevdonim za takova miasto kakvoto e foruma!
Iglika,friend otne mi okolo 4 meseca ,ama poluchih kompetentno i profesionalno obesnenie ot moiata daskalka po english.
A inache ne spodeliam kakvo mi kaza ,zashtoto tova moje veche da e komentirano v foruma i sega da se povtariam.

Aide :oops: :D :D :)
Аницата, ето нещо в помощ на етимологията и на учителката по английски:

OMBUDSMAN

Domaine(s) :
- administration publique
- appellation de personne
- appellation d'emploi

français

protecteur du citoyen n. m.
[Québec]
Équivalent(s) English ombudsman

Sous-entrée(s) :
forme(s) féminine(s)
protectrice du citoyen n. f.

synonyme(s)
ombudsman n. m.
médiateur n. m. [France]

Note(s) :Le Protecteur du citoyen fait enquête à la demande de toute personne chaque fois qu'il a raison de croire que dans l'exercice d'une fonction administrative, le titulaire d'une fonction, d'un office ou d'un emploi relevant du gouvernement ou de l'un de ses ministères ou organismes a lésé cette personne. Il fait également enquête, à la demande de toute personne, sur la procédure suivie par un organisme du gouvernement ou l'un de ses membres dans l'exercice d'une fonction quasi-judiciaire, chaque fois qu'il a raison de croire que la procédure suivie est entachée de quelque irrégularité grave et que justice n'a pas été ou ne pourra être rendue. Il peut aussi faire enquête de sa propre initiative dans tous ces cas.

Pronunciation: 'ombûdz`man
Definition:
Noun 1. ombudsman - a government appointee who investigates complaints by private persons against the government

investigator - someone who investigates

Скандинавски произход. Многобройни приложения в областта на защитата на гражданите. Принципно - надинституционална, наддържавно-структурна, надпартийна, надорганизационна - извън всякаква форма. В Канада омбудсмани има от ниво на банки, училища до ниво провинция, държава. Трудно е да се разбере откъде идват доходите им. Целта на омбудсмана е да защитава правата на гражданите СРЕЩУ официалните институции, тогава когато има проблеми с лоши закони и нарушаване на личното пространство от някакъв вид институция. Омбудсманската институция е определена и се играе само от 1 човек /за разлика от президентската/. Благодарение на личните си познания и контакти той преговаря за промяна в закони, лобира за изменения на различни статуква.

Моята скромна личност претендира да бъде омбудсман само на този форум. Ако имате проблеми с админите, с официално поддържаните мнения /придобили почти законови очертания/, ако ви липсва правилната информация и настоявате да я намерите .... Скромно, нали ? Ще се боря за вашите права с позволени и непозволени средства. :P

Забравих най-важното: предложенията му нямат задължителна сила. :P

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... c&start=15

Ms Pauline Champoux-Lesage
Québec Ombudsman

http://www.ombuds.gouv.qc.ca/fr/index.asp

After obtaining a classical education at Collège Jésus-Marie in Sillery, Ms Pauline Champoux-Lesage continued her studies at Laval University where she received a Bachelor’s Degree of Pedagogy, a teaching licence and a Master’s Degree of Arts. She also studied psychology at the University of Strasbourg and completed a one-year internship at a speech therapy centre connected with the Université de Nice. Lastly, she holds a Master’s Degree in Public Administration from ENAP.

After teaching young handicapped students and working as a remedial speech therapist, she began her public service career in 1980, first as a professional and later as Head of Services and Director of School Adjustment and Ancillary Services. Promoted to Chief Executive, Private Education, she was appointed, in 1991, as Assistant Deputy Minister for Human Resources of the elementary and secondary education network. In 1993, she was named Assistant Deputy Minister for College Education. In 1996, she became a Deputy Minister, first with the Ministry of Municipal Affairs and then in December 1996, for the Ministry of Education.
On 20 December 2000, the National Assembly nominated her for the role of Québec Ombudsman, a position she has held since January 3, 2001.
Joy

Мнение от Joy »

Изображение
Заключено