predvaritelno vi blagodaria!
KAKVA RABOTA DA SI TARSIM V CANADA ZA NACHALO?
KAKVA RABOTA DA SI TARSIM V CANADA ZA NACHALO?
Zdrv. kakvo bihte me posavetvali da po4na za na4alo da porabotia ?
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
-
Krassiiv
Значи точен отговор на този въпрос нема.
Но първата която ти изпадне веднага ама без да се замисляш я хващаш и после почваш да се ослушваш за нещо по-така.
Поне ще дишаш с полавин гърди (ще харчиш по-малко от готовите кинти).
И друг много ама МНООООООго важен съвет от мен.
ТЪРСИ РАБОТА ЛЕГАЛНА, не на черно, като дойдеш ще разбереш. Знам че сега ще се отворят едни усти в подкрепа на социала и работата на черно ама ... аре
Но първата която ти изпадне веднага ама без да се замисляш я хващаш и после почваш да се ослушваш за нещо по-така.
Поне ще дишаш с полавин гърди (ще харчиш по-малко от готовите кинти).
И друг много ама МНООООООго важен съвет от мен.
ТЪРСИ РАБОТА ЛЕГАЛНА, не на черно, като дойдеш ще разбереш. Знам че сега ще се отворят едни усти в подкрепа на социала и работата на черно ама ... аре
-
kosciuszko
Това хубаво за сервитьорка обаче май не може толкова лесно да се стане, трябва доста добре да си с 2-та езика, да си обучена, а да можеш да убедиш хорицата да те наемат за тази доста доходна работа : обикновено в Монреал се изкарват по 200 долара + бакшишите на вечер, а в стария град около 300 + бакшишите и има много местни студенти, които я практикуват (по разбираеми причини).
Но ако нямаш избор във фабриките винаги има място - опаковка на продукти, поточни линии и т.н. Сезонна работа - бране на плодове и зеленчуци. Общи работници по строежите.
Но ако нямаш избор във фабриките винаги има място - опаковка на продукти, поточни линии и т.н. Сезонна работа - бране на плодове и зеленчуци. Общи работници по строежите.
-
kosciuszko
iavno nesto ne mozesh d asmiatash zastoto s 2500$ na mesec mozesh da si plastash slednoto:
naem 650
kola200
detska gradina za 1 dete 500
hrana 600
telefon, net, tok120
gradski transport(vancouver) 95
ostavat 300 za drehi obuvki i tnt,
E viarno che i zenata izkarva goredolu tolkova ta opredeleno , ama opredeleno ne mizerstvame, a vuprosa v temata beshe za nachalo, az imam priateli v Calgary koito rabotiat na piza samo vecher i prastat po 1000-1500 na mesec do surbia ili Bgto.
ne znam kak e v Mntr, iavno naistina e po skupo, no Vancouver uz go vodiat za skup grad puk se okaza che ne e tolkova skup.
naem 650
kola200
detska gradina za 1 dete 500
hrana 600
telefon, net, tok120
gradski transport(vancouver) 95
ostavat 300 za drehi obuvki i tnt,
E viarno che i zenata izkarva goredolu tolkova ta opredeleno , ama opredeleno ne mizerstvame, a vuprosa v temata beshe za nachalo, az imam priateli v Calgary koito rabotiat na piza samo vecher i prastat po 1000-1500 na mesec do surbia ili Bgto.
ne znam kak e v Mntr, iavno naistina e po skupo, no Vancouver uz go vodiat za skup grad puk se okaza che ne e tolkova skup.