отново за първите документи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lilava

отново за първите документи

Мнение от lilava »

Трябва ли да вадя паспорт на сина ми - 8г, за да пратя копие на 2 и 3стр. с първите документи? :evil:
Аватар
trans

Мнение от trans »

Нашият син беше на 10 месеца когато пускахме първите документи и му пратихме само копие от дубликата на акта за раждане
Не сме имале проблеми
За документите до Букурещ обаче си трябва паспарта
lilava

Мнение от lilava »

Благодаря за отговора!Ох, олекна ми малко!
buddy

Мнение от buddy »

Мойта рожба беше на 10 години и не сме изпращали нищо такова за първите документи. Паспорт извадихме чак за вторите документи.
Успех
kalia

Здравей,

Мнение от kalia »

Ние имаме дете на 2 години и му извадихме паспорт, снимахме 2 и 3 страница, все пак е член на семейството и той ще заминава, дай боже, с вас.Така или иначе ще го вадите за Букурещ.Според мен най- добре се презастраховайте за всеки случай.Успех и ние ще пускаме първите документи за ВИЕНА. :D
Аватар
Bubi

Мнение от Bubi »

Нашите деца бяха на 1год. и 3год. и на интервюто ни искаха паспортите и на двамата.
Аватар
trans

Мнение от trans »

lilava и ние имахме паспорт на малкия на самото интервю Зная че някои не са имали на ти все пак защо на интирвюто като ти го поискат да се обясняваш направо сега може да пратиш документите без паспорта но за интервюто то ще има време му извади паспорт :D
Успех
Заключено