Е по повод факта че на няколко пъти в този форум се налага тихомълком цензура и изтриване на мнения които докосват таз тънка струна (самочуствието и гордостта) в душата на гурбетчията.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!
ТОва е много добре.
Все пак сме в канада
Po powod cenzurata nalozhena tihomylkom wyw foruma
- мравката Z
Re: Po powod cenzurata nalozhena tihomylkom wyw foruma
Ако някоя тема е отишла назад във форума, това не значи че е изтрита. От къде измисли че има цензура?Cenzura написа:Е по повод факта че на няколко пъти в този форум се налага тихомълком цензура и изтриване на мнения които докосват таз тънка струна (самочуствието и гордостта) в душата на гурбетчията.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!
ТОва е много добре.
Все пак сме в канада
Re: Po powod cenzurata nalozhena tihomylkom wyw foruma
Кажи конкретно, как се е казвала темата и какво си писал в нея...
edin chechako vuv foruma (nai-veroiatno vsustnost e star poznainik) sus sumnitelni ili pone nedokazani kachestva i sus susto takiva izkazvania gubi vremeto na 4-5 svestni picha da se dokachat na chest i se zanimavat s nego. Tova verno ne i e hubavo na demokraciata.
Ako coveka imase nesto seriozno da kaze i da go podkrepi s fakti, stese da go napravi. Sto mu se vrazvate, ne vizdate li ce si pravi gargara s vas.
Ostavete go sam sus problemite mu, aide ot men da mine moze i nekoi psihoterapevt da se zanimae s nego.
momceta ne prevrastaite negovite problemi v svoi

Ako coveka imase nesto seriozno da kaze i da go podkrepi s fakti, stese da go napravi. Sto mu se vrazvate, ne vizdate li ce si pravi gargara s vas.
Ostavete go sam sus problemite mu, aide ot men da mine moze i nekoi psihoterapevt da se zanimae s nego.

momceta ne prevrastaite negovite problemi v svoi

Ami towa `e se wryzwat pokazwe едно :
ИЛИ аз съм прав и има нещо , което превърна този форум не по различен от форумите където неудобните мнения се трият
ИЛИ до такава степен няма какво да правят та само чакат някои да напише нещо и да се хвърлят да обясняват , като последното им действие според тях доказва (за кой липът) КООООЛКО СА ОТВОРЕНИ ДАДЕНИ ГОСПОДА.
И ако ОБИЧАТ НЯКОИ да си сложат снимка ПО МАЛКА от тяхното ЕГО защото заема 1/2 дължината на монитора и форума и мненията ОТИВАТ В ДЕСНИЯ ЪГЪЛ..... НИЩО ВАЖНОТО Е ДА НИ ВИДЯТ КОЛКО СМЕ ХУБАВИ (е ние се мислим за таквиз) ОСВЕН ЧЕ СМЕ И МНОГО КОМПЕТЕНТНИ.
ТОВА последното РАЗКОНСПИРИРА ли го заа кой се отнася????????????
ИЛИ аз съм прав и има нещо , което превърна този форум не по различен от форумите където неудобните мнения се трият
ИЛИ до такава степен няма какво да правят та само чакат някои да напише нещо и да се хвърлят да обясняват , като последното им действие според тях доказва (за кой липът) КООООЛКО СА ОТВОРЕНИ ДАДЕНИ ГОСПОДА.
И ако ОБИЧАТ НЯКОИ да си сложат снимка ПО МАЛКА от тяхното ЕГО защото заема 1/2 дължината на монитора и форума и мненията ОТИВАТ В ДЕСНИЯ ЪГЪЛ..... НИЩО ВАЖНОТО Е ДА НИ ВИДЯТ КОЛКО СМЕ ХУБАВИ (е ние се мислим за таквиз) ОСВЕН ЧЕ СМЕ И МНОГО КОМПЕТЕНТНИ.
ТОВА последното РАЗКОНСПИРИРА ли го заа кой се отнася????????????