Значи, излюпва се моя милост в 10:30 (ей, за тоя подвиг медал трябва да получа), счупва си краката от бързане да не изпущи рейса в 11 и нещо, пристига на Ангриньон и кво? Дръжки, ето какво! И освен това не валеше. Имаше облаци, но дъжд - нъцки. Ако имаше, нямаше изобщо да ставам изпод одеялото! А сега - разходки из парка, закачки с катериците, дето са на стада - мъка ви казвам, мъкаааааа! Мислех да си взема фотоапарата, ама от бързане го зарязах! Ейййййй, яд ме хвана, ша знаете! Иначе поне щях да наснимам стадото чайки, дето беше окупирало игрището до пътя
Има ли желаещи
- Independent
Добре бе, да му се не види! Това не можахте ли да го кажете мааалко по-късно - в 11:15 да речем? Щото в 9 вечерта някой може и да го види!
Значи, излюпва се моя милост в 10:30 (ей, за тоя подвиг медал трябва да получа), счупва си краката от бързане да не изпущи рейса в 11 и нещо, пристига на Ангриньон и кво? Дръжки, ето какво! И освен това не валеше. Имаше облаци, но дъжд - нъцки. Ако имаше, нямаше изобщо да ставам изпод одеялото! А сега - разходки из парка, закачки с катериците, дето са на стада - мъка ви казвам, мъкаааааа! Мислех да си взема фотоапарата, ама от бързане го зарязах! Ейййййй, яд ме хвана, ша знаете! Иначе поне щях да наснимам стадото чайки, дето беше окупирало игрището до пътя
- Independent
Аз обаче се амбицирах! И така - гледам, че за тая събота го дават 16-17 градуса, предимно слънчево, разкъсана облачност. Ако се организираме навреме и се разберем за човешки час (най-рано 12!), аз съм навита. Нямам търпение пак да видя наглата катерица, дето дойде да ме изнудва за фъстъци!
Хм, сега, като се замисля, аз тая събота така или иначе ще ходя до парка...
- Independent
Независима,не разбрах точно какво общо има между сводката за времето и доброто пиене.Добрите пиячи от нищо не се страхуват!Independent написа:Аз обаче се амбицирах! И така - гледам, че за тая събота го дават 16-17 градуса, предимно слънчево, разкъсана облачност. Ако се организираме навреме и се разберем за човешки час (най-рано 12!), аз съм навита. Нямам търпение пак да видя наглата катерица, дето дойде да ме изнудва за фъстъци!
Даже ако е по-хладничко повече ти се отваря глътката!
Тва последното от личен експириънс ви го казвам.
Я мръднете малко към Федерална Канада за да ви научим да пиете като хората!
Док........ :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
TROUBLEMAKER
- Independent
Има, бе Док, как да няма! Последния път се оправдаха с лошото време (което, пак ще повторя, хич не беше толкоз лошо!) Искам сега да видя дали пак ша са измъкнат кат мокра връв...
А 12 на обед - бе верно кат ти се отвори глътка, часа няма значение, ма чак па толкоз! Или прав ша са окаже баща ми, дето викаше: "Некои пият от радост, други от мъка, а аз от заранта"
Ай наздраве!
А 12 на обед - бе верно кат ти се отвори глътка, часа няма значение, ма чак па толкоз! Или прав ша са окаже баща ми, дето викаше: "Некои пият от радост, други от мъка, а аз от заранта"
Ай наздраве!
- Independent
Виж сега Независима какво ще ти каже Чичо Док:Independent написа:Има, бе Док, как да няма! Последния път се оправдаха с лошото време (което, пак ще повторя, хич не беше толкоз лошо!) Искам сега да видя дали пак ша са измъкнат кат мокра връв...
А 12 на обед - бе верно кат ти се отвори глътка, часа няма значение, ма чак па толкоз! Или прав ша са окаже баща ми, дето викаше: "Некои пият от радост, други от мъка, а аз от заранта"![]()
Ай наздраве!
-Я вземи и ги остави тия юнаци от французко щот то се видя,че с тях човек не може да се отпусне и си пийне като хората.Най-добре да отскочиш до Ван. Тук ще ти отворим очите за истинския живот!
За организацията по запоя се нагърбвам аз.
А да видим дали ще има обжекшънс след това!
Док............. :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:
TROUBLEMAKER
- Independent
Жив и здрав да си, Док!
Аз ако знаеш откога искам да мръдна до ваше село, ама пусто...
Чувам много хубаво било там, а от хубаво аз не бягам
Ооообаче... сещаш са
Но сега ша видим половинката за колко време ша успее да си намери хубава работа в Монреал. И ако не успее, отсега го подковавам да се изнесем към Тихия Океан
Аз ако знаеш откога искам да мръдна до ваше село, ама пусто...
Чувам много хубаво било там, а от хубаво аз не бягам
Ооообаче... сещаш са
Но сега ша видим половинката за колко време ша успее да си намери хубава работа в Монреал. И ако не успее, отсега го подковавам да се изнесем към Тихия Океан