kak se izpra6tat parvite dokumenti po internet?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mi6ko75
Обратна връзка:

kak se izpra6tat parvite dokumenti po internet?

Мнение от mi6ko75 »

zdraveite.iskam da popitam vsi4ki,koito sa podali parvite dokumenti,vsi4ko li se pra6ta po internet ili samo formuliarite ot oficialnia sait.za6toto ne mi e iasni kak 6te pratia da kazem diplomata si,prevedena i zaverena ot notarius po internet.predvaritelno blagodaria na otgovorilite
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

не ми е ясно :shock: каде прочетохте и кой ви каза ,че документите се прещтат по интернет?????НЯмА ТАКОВА НЕЩО!!!!!!!
Изпращане на документите
Всички изисквани документи и формуляри за Виена, се изпращат на посочения по-долу адрес
Bureau d'immigration du Québec à Vienne
a/s de l'Ambassade du Canada
Laurenzerberg 2
Bürocenter Stiege 2, 2.OG
A-1010 Vienne
Autriche

Téléphone : (43.1) 53138.3005
Télécopieur : (43.1) 53138.3443
Courriel : siqvienne@mrci.gouv.qc.ca

От различни варианти за изпращане на документите до канадските имиграционни власти, може да използвате два - по пощата (препоръчано, с обратна разписка) за всичкидокументи, а само за паспортите (за поставяне на визи в тях) - с куриерска фирма.

Ако не сте уверени в сигурността на пощенската си кутия, можете да наемете за определен период от време или за цялата година, кутия в пощенския клон, който ви е удобен по местоживеене и след като сте я посочили във формулярите до Виена , с точния и пълен адрес за получаване, цялата кореспонденция, свързана с процедурата ви, можете да си я взимате от там.
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Правилно казва Петя, приготвяте всички шреводи на документите, и на референции. Взимате един голям плик и вътре слагате попълнените формуляри които сте изтеглили вече от ИНТЕРНЕТ. Пускате вътре копия на преводите на дипломите и трудовите книжки, а също може да пратитие и копия на преводите на дубликатите на актовете за раждане и брак. Идеята е да си запазите оригиналните преводи, щото все пак всичко се случва, и няма да е приятно да трябва да ги праите наново. НЕ забравяйте необходимите снимки, и разбира се бележката (SWIFT-a) от банката за платена такса. И това е ми се струва.
Ние специално си бяхме наели една пощенска кутия в един пощенски клон срещу скормните 18лв. за година. И във формулярите бяхме писали адреса за кореспонденция - пощенската кутия.
Аз малко се отвлякоха от темата - как става пращането на документите по интернет, защото все пак такова чудо нема все още :)
Ако нещо все още не ви е ясно, питайте :)
Успех!
maryjoe

t04no

Мнение от maryjoe »

To4no taka, niama dokumenti za izprastane po Internet, ima on-line test, koito da te orientira dokolko si podxodiast i pak ne e garanzia, stoto poznavam xora na koito on-line testa kazva ne, ne stavate, a vzexa interviuto i niakoi ve4e sa v kanada
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

"Първите документи" за които си чел отпаднаха преди около година и половина. Бяха заменени с on-line тест. След него, ако прецениш че имаш шансове, подаваш вторите документи, т.е. вече първи, във Виена. Там всичко се изпраща както са го описали съфорумците по-горе! Успех! Ако искаш да се видим - изпратих ти Лично Съобщение!
Заключено