Skapi u4asnici vav foruma, imam slednia problem:
Ako kandidatstvam zaedno s priatelkata mi riskyvame da ne se klasirame,
zastoto tia mi namaliava to4kite. Ako kandidatstvam sam - stavam. Kak mogem da zaminem zaedno - ako se ogenim sled intervioto, predi nego ili predi da zamina ako vsi4ko stane uspesno. Iskreno raz4itam na va6ite saveti.
Pomognete sas savet
- gez
- Обратна връзка:
Hi
Zdravei
Zashto si pravish taka barzo i kategorichno izvoda, che ne stavate dvamata. Pone polovinata ot kandidaturite na imigrantite, izglejdat po slednia nachin - osnovnia e s visshe obrazovanie, a drugia sas sredno. Napravete si online testa i ako toi kaje "ne stava", znachi po-skoro kucat tvoite danni. Te nosiat nai-goliama tejest pri ocenkata i triabva da tarsite podobrenie v tiah, a ne v pridrujitelia.
Kamset
Gez
Zashto si pravish taka barzo i kategorichno izvoda, che ne stavate dvamata. Pone polovinata ot kandidaturite na imigrantite, izglejdat po slednia nachin - osnovnia e s visshe obrazovanie, a drugia sas sredno. Napravete si online testa i ako toi kaje "ne stava", znachi po-skoro kucat tvoite danni. Te nosiat nai-goliama tejest pri ocenkata i triabva da tarsite podobrenie v tiah, a ne v pridrujitelia.
Kamset
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Pomognete sas savet
Otkude si tolkova siguren che dvama vi nqma da se klasirate. To nqma razlika be chovek a samo moje da pomogne ako ste dvama. Ia dai dannite da vidim taq rabotaBako написа:.....vsi4ko stane uspesno. Iskreno raz4itam na va6ite saveti.

I ot men mnenie
Zdrawejte,
Po moe mnenie testa ne bi trqbwalo da wi pritesnqwa. Sled kato pratih pyrwite dokumenti se testwah w INTERNET i sybrah 53 tochki. Spomnqm si, che minimuma beshe 60 tochki. Nezawisimo ot towa mi pratiha wtorite dokumenti. Uspeh!!!
Po moe mnenie testa ne bi trqbwalo da wi pritesnqwa. Sled kato pratih pyrwite dokumenti se testwah w INTERNET i sybrah 53 tochki. Spomnqm si, che minimuma beshe 60 tochki. Nezawisimo ot towa mi pratiha wtorite dokumenti. Uspeh!!!
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: Pomognete sas savet
Vsushtnost Bako ako finansoviq vupros te burka trqbva da znaesh che pri conjoint de fait vsichki razhodi sa obiknovenno x 2 :queen:Bako написа:Skapi ....stane uspesno. Iskreno raz4itam na va6ite saveti.
Eto ti edna ideq: Mini purvo ti kato sam kandidat a posle ia izvikai pri tebe naprimer sus vizitorska visa (mai 70 CAD beshe) i tam veche na normalna zemq q prehvurli v nqkoi status s povecvhe prava. Prosto nali sum dobrichuk
!!!
yaiuat nedej zablujdava 40veka.
S viziotr viza shte pusnat priyatelkata mu drug pyt. Osobeno , ako e mlada, krasiva, umna - potencialen imigrant.... Horata sa si prevyrnali imigraciyata v industriya i ne pozvolyavat hitreci kato nas da im ya zatrivat. Az syshto mislih podobni varianti, no se ubedih 4e en stavat.
Zatova ot Ca pusnah dokz da sponsoriram priyatelkata mi kato conjugal partner, sled koeto kato se pribrah v BG se ojenihme i im pratih bra4noto svidetelstvo.
Drugiya variant Bako e da se ojenite i da podadete kato jeneni dokumentite si. SPored men tova e naj-4istiya variant!
Kysmet!
S viziotr viza shte pusnat priyatelkata mu drug pyt. Osobeno , ako e mlada, krasiva, umna - potencialen imigrant.... Horata sa si prevyrnali imigraciyata v industriya i ne pozvolyavat hitreci kato nas da im ya zatrivat. Az syshto mislih podobni varianti, no se ubedih 4e en stavat.
Zatova ot Ca pusnah dokz da sponsoriram priyatelkata mi kato conjugal partner, sled koeto kato se pribrah v BG se ojenihme i im pratih bra4noto svidetelstvo.
Drugiya variant Bako e da se ojenite i da podadete kato jeneni dokumentite si. SPored men tova e naj-4istiya variant!
Kysmet!
Действително, ако кандидатствате и двамата, шансовете ви се увеличават.
Друг е въпросът дали ще кандидатствате като приятели или като съпрузи. Ако се ожените няма да имате проблеми от гледна точка на доказване на брака с акта за граждански брак, а ако сте съвместно живеещи без брак, тогава нещата са малко по-усложнени от гледна точка на документалното уреждане и доказване.
Във всички случаи изборът е ваш!
Успех във вземането на правилното решение!
Друг е въпросът дали ще кандидатствате като приятели или като съпрузи. Ако се ожените няма да имате проблеми от гледна точка на доказване на брака с акта за граждански брак, а ако сте съвместно живеещи без брак, тогава нещата са малко по-усложнени от гледна точка на документалното уреждане и доказване.
Във всички случаи изборът е ваш!

Успех във вземането на правилното решение!