interview v USA?!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Nelig

interview v USA?!

Мнение от Nelig »

Zdravejte, az sym nova vyv foruma i za pyrvi pyt pisha-nadjavam se, che shte mi pomognete s info! Podala sym si dok. za Quebec i chakam data za interview! Ot Avstria mi pisaha da chakam data za Nov- Dec, po tova vreme, obache, planuvam da sym v USA- s rabotana visa shte zaminavam, za pone 6 meseca, ta vyprosyt mi e- moga li da si prehvyrlja interview-to v USA i ako da- oshte sega li da pisha do Avstria ili da izchakam da mi naznachat data za interview pyrvo? Blagodarja vi predvaritelno :D
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Струва ми се, че само интервюто не може да се прехвърля, а направо цялото досие. Но ако си отначало само за 6 месеца нямаш основание за това. Най-лесния (но не най-евтиния) вариант е да си долетиш до България за интервюто. Успех!
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

здравей,

аз имах подобен проблем. За съжаление, нищо не може да се направи. Ако искаш, все пак ги попитай с един емаил, но от скоро досието НЕ може да се мести, а се започва всичко отначало. Като гледам, единственият ти вариант е да се върнеш тук за интервюто. :(
Късмет!
third generation immigrant :)
Заключено