moeto semeisvo

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
madlen18

moeto semeisvo

Мнение от madlen18 »

Blagodaria za barzite i otzivchivi otgovori.Vednaga posetih saita,i shte tarsia nachin da nameria neobhodimite formuliari za populvane.No iskam da popitam,ako frenskia e zadaljitelen/zapoznata sam,che v Canada se govori frenski/bez nego imame li shans?Blagodaria.Madlen
Botzo

Re: moeto semeisvo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 10:58 pm, променено общо 1 път.
bateto

Мнение от bateto »

Стойте си в Испания,освен ако иската да рботите два пъти по вече и да живеете два пъти по малко.
survivor

Re: moeto semeisvo

Мнение от survivor »

madlen18 написа:Blagodaria za barzite i otzivchivi otgovori.Vednaga posetih saita,i shte tarsia nachin da nameria neobhodimite formuliari za populvane.No iskam da popitam,ako frenskia e zadaljitelen/zapoznata sam,che v Canada se govori frenski/bez nego imame li shans?Blagodaria.Madlen
Френският е задължителен, хайде да го кажем силно желателен, само ако кандидатствате по процедурата за Квебек. Иначе можете да кандидатствате по федералната процедура, т. е. за английска Канада. И в двата случая като си вземете визите можете да отидете където си искате в Канада, но специално при кандидатстването от България през Квебек става много по-бързо. Ако кандидатствате от друга страна не знам как е, но допускам че през Квебек пак ще изрезе по-бързо.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Заключено