Deveti Septemvri ! Kakvo beshe "tova"

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Flanker

Мнение от Flanker »

miteto написа:Еми аз съм го гледал и не мога да се сетя защо :roll: :shock: Освен това не знам колко е забранен, ама като отидеш на Амазон и напишеш Barber of Siberia, DVD-то си излиза като пич !!!
I az kato tebe Mite - byah go gledal veche, kato razbrah, che e zabranen (stava duma za mrejata ot kina, inak v Amazon i "Main Kampf" si izliza kato pich)! Posle go gledah oshte dva pati i vse ne mojeh da namerya prichinata i si misleh, che e nyakakvo golyamo tapoumie ot amerikanska strana... no se sluchi che Nikita Mihalkov beshe na gosti na Slavi. Ta kato izklyuchim che dalgucha kakto vinagi s takiva gosti se izloji mnooooogo, pone edin ot vaprosite beshe toya za zabranata. Ta eto go obyasnenieto po pamet - v Kan predi da izlachat filma, Mihalkov reshava da go pokaje na Kevin Kostner kato go moli da si kaje mnenieto i zabelejkite ot glednata tochka na amerikanski rejisyor. Na drugiya den Kostner strashno trognat i razvalnuvan mu nosi spisak s kakvo ne bi tryabvalo da e taka vav filma - kato:
1. Jane poneje e kurtizanka - v nikakav sluchai ne bi tryabvalo da e amerikanka, v nai-loshiya sluchai moje anglichanka
2. Sashto tolkova vazno kato t.1. - amerikanskiya serjant ne moje da ne znae koi e Mocart i ne e redno okolo tova da se varti tolkova mnogo deistvieto!
3. Otkacheniya konstruktor - "bashtata" na Jane, sashto da ne e amerikanec!
i kakto kaza Mihalkov okolo 30 tochki vse v tozi duh! :metro:
Znam li, moje i az da sam tap, no ne moga da razbera, kakto i da ponasyam takav absurd i otkroven "demokratichen komunizam"! :twisted:
Заключено