ArchTyrael написа:

mnogo dobre, no az do sq vyzrasten koito da razbira ot komputri kakto trqbva ne sam vijdal

kato si zavarshil techni4eski universitet i kvo ? kato si 4el knijki za pcta i kvo?
kogato razberesh istinata 4e novoto pokolenie e mnogo ponavatre s komputrite ot staroto shte jiveesh po lesno Windows maniak. (opitai linux - da go instalirash de)

Ибах, тва зеленото верно се отваря на батко си
Първо, аз
съм от "новото" поколение щото още нямам 30 години. Второ, не съм завършил просто techni4eski universitet а Техническия Университет с Главни Букви (тва шегичка де)
Трето, аз когато написах първия си fork на C под Линукс, ти най-вероятно още си обарвал съученичките в 8А клас. А не просто да инсталирам РедХатчета и то с графичния инсталатор и да се кефя като аматьорите че съм голям "хаксор"
Четвърто казах ти нема сми да се отваряш на батко си на тая тема ами предавай домашното за Къпината че двойката ти виси със страшна сила. Засега имаш една единица в бележника за опит да се отваряш в присъствието на учителя
Допълнение: Хаксоре, браузърот дето го ползвате не Ви ли показва един бутон дето пише KREDOR на него, вляво от полето в което се попълват нови мнения ? Покажи че си як българин и разбираш от компютри поне дотолкова че да знаеш как да пишеш на кирилица, а не на шльокавица !