http://www.notcanada.com/

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Всеки трябва да знае ,че не е лесен емигрантския живот но въпреки това си струва да се измъкнем от БГ,ако не го правим за нас то поне за децата ни ще е по-добре да не минават през простотиите ,които сме принудени да минаваме ние!! :wink: Нещо като във вица за италианския емигрант:
"Италианците в САЩ разказвали на своите бедни италиански роднини за богатството на Новия свят , използвайки метафората-"улиците са павирани със злато"!!И техните роднини отивайки в САЩ установявали,че улиците не само не са павирани с каквото и да било ами,че те самите трябвало да ги павират!!! :D :D :D
Това обаче не пречи сега да са едно от най мощните лобита в САЩ!!!! :wink:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Tova sam go chel predi nyakolko meseca. Golyama prostotiya. Na kriva raketa kosmosa y prechi. Az sam saglasen, che na nyakoy moje da ne mu haresva v Canada, ama da trgne da ubejdava vsichki kandidat-imigranti, che i na tyah nyama da im haresa, ey tova veche e gnusna propaganda i demagogiya.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Joy

Мнение от Joy »

И не мога в крайна сметка да разбера какво искате да кажете с тези постинги ?
Единственото,което целях като дадох този линк е да дам възможност на новоемигрантите да видят и други страни освен тези, с които им промиват мозъците на разни срещи на емиграционните.
Те трябва да свалят розовите очила и да са наясно,че никой няма да им постила килимче, да им мести спирките на автобусите пред входа на дома, защото те са бременни, да им плаща образованието и да ги издържа с години, защото не могат да работят по професията си и т.н.
Много, много са примерите на разочарование, защото прекалено големи са били очакванията. Това е.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 11:19 pm, променено общо 1 път.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

JOY написа:
И не мога в крайна сметка да разбера какво искате да кажете с тези постинги ?
Единственото,което целях като дадох този линк е да дам възможност на новоемигрантите да видят и други страни освен тези, с които им промиват мозъците на разни срещи на емиграционните.
Те трябва да свалят розовите очила и да са наясно,че никой няма да им постила килимче, да им мести спирките на автобусите пред входа на дома, защото те са бременни, да им плаща образованието и да ги издържа с години, защото не могат да работят по професията си и т.н.
Много, много са примерите на разочарование, защото прекалено големи са били очакванията. Това е.
ок,JOY,ти съгласна ли си с емиграцията?Доколкото виждам,ти не съжаляваш,че си вече в Канада?Не ми разбирай въпроса като заяждане,наистина мисля,че на теб ти харесва тук,така че кажи си и личното мнение,за да не се смята постинга ти като антиканадска агитка :lol:
todor++

Мнение от todor++ »

По въпроса за разбитите мечти и обещанията на имиграционните.
На мен лично никой НИЩО не ми е обещавал. Мосю Ривар на интервюто ми каза:
- наясно ли сте, че в Канада НИЩО няма да ви бъде подсигурено???
- наясно ли сте, че образованието Ви ТРЯБВА да бъде приравнено и защитено???
- наясно ли сте, че за да работите по професията си, ТРЯБВА да членувате в съответния ордер???

Простотии или не, това са правилата в тази страна и който иска да идва тук, нека предварително се настрои да ги СПАЗВА!

Аз казах!
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Само едно не разбрах аз, покрай тая индийска музика, колко кандидат идващи се уплашиха ? :twisted:
Заключено