AutoCAD-help

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
miro_m
Обратна връзка:

AutoCAD-help

Мнение от miro_m »

Imam nugda ot pomosht-predi mesec mi kupiha versia na AutoCAD 2005 ot Balgaria-razbira se diska se okaza che e trial versia i v momenta ne moga da rabotia s nego-iziskva mi serien nomer,koito az niamam/biah vavel 000-00000000 za versiata,no sega veche ne go priema/.
Kakvo triabva da napravia za da tragne programata/molia ne mi kazvaite che triabva da dam 1600$ za originalnata versia/.Obrashtam se kam speciualistite ili kam tezi polzvashti AutoCAD.Triabva mi serien nomer i kod za aktivirane/makar che posledniat mislia che go imam/.
Mnogo shte sam blagodaren ako ima koi da mi pomogne.Ostaviam i lichen E-mail:miro_m12@hotmail.com
P.S. Smeniah datata na komputarat 2 pati-veche ne pomaga.
Thank's.
Veliko

Мнение от Veliko »

Потърси си crack в изобилието от сайтове в нета. Само, че напълването на пц-то с всякакви гадости :lol: , е 100 % от такива места. След това доста яко чистене пада, ама като няма друг начин.
tosheole
Обратна връзка:

AutoCAD key generator

Мнение от tosheole »

Proveri si poshtata i ako pak ne mozhesh da se opraqvish otgovori na e-maila mi i shte se opitam da pomogna
joro

Re: AutoCAD key generator

Мнение от joro »

В диска, с който се инсталира програмата трябва някъде по файловете да го има и кодът. Потърси във файла setup.ini или setup.txt. Ако дискът ти се инсталира автоматично, щракни с десния бутон на устройство D или където ти е СД-то, и избери Explore, ще ти се отворят файловете, в някой от тях го има кодът.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Hi !

Мнение от rorcho »

Shte opitam da ti pomogna !

Edin ot nai izvesnite saitove za CKRACK i PASSWORD e:
http://www.astalavista.com/

http://www.serials.ws/all/?l=A&pn=13

Nadiavam se che moga da ti pomogna !
Аватар
miro_m
Обратна връзка:

Мнение от miro_m »

Kodat za aktivirane ,mislia che go namerih-izpisva mi se na zaglavnata stranica,kadeto e ikonata za instalirane,samo che mi tarsi nov serien nomer,na miastoto na nulite-toi po princip bi triabvalo da e na kutiata na diska,no za sagalenie ot Sofia mi izpratiha samo goliat disk bez kutiata.
illina
Обратна връзка:

Мнение от illina »

Аз работя с демоверсията. Не съм специалист, но ще ти пратя един генератор, дано ти помогне.
Животът е това, което ни се случва, докато чертаем планове за бъдещето!
23/12/2005 - изпратено DCS
20/01/2006 - потвърждение
11/04/2006 - 60 дни за доп. документи
Аватар
miro_m
Обратна връзка:

Мнение от miro_m »

Mnogo blagodaria na vsichki otzovali se,no iavno "Hotmail" ne dopuska informaciata i az ne moga da otvoria nishto ot saobshteniata.Puskam oshte 1 E-mai,dano s nego da imam poveche kasmet.:ilian_k70@yahoo.ca
huba

Мнение от huba »

:roll:
Аватар
miro_m
Обратна връзка:

Мнение от miro_m »

Daaaa,mai problemat naistina e v aktivirashtiat cod,ne samo v seriiniat nomer.Oshte ne moga da chertaia,takmo se biah naglasil da svarsha malko rabota prez pochivnite dni.
Аватар
miro_m
Обратна връзка:

Мнение от miro_m »

RABOTIAT. :lol: :lol: :lol:
Bezkraino sam blagodaren na vsichki,koito mi pomognaha da se spravia s tozi problem.V momenta imam 2 raboteshti versii na AutoCAD2005 i AutoCAD2006,taka che ako niakoi e v Toronto i mu triabva edna ot dvete/ili i dvete/-da se obagda.Okaza se che triabva da se vzeme "Request code" ot diska-da se vkara v "krakovete" na "astalavista" ot kadeto veche se poluchava kodat za aktivirane i zaedno sas noviat serien nomer/131-9.../ se aktivira AutoCAD. :idea:
Oshte vednag BLAGODARIA na vsichki.
Заключено