Повече от 2 месеца нямам известие за получаване от Виена!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
panpilulu

Повече от 2 месеца нямам известие за получаване от Виена!?

Мнение от panpilulu »

Здравейте!
Преди 2 месеца и 10 дена (на 23.06) пуснах документите до Виена. Получих си обратната разписка с драсната дата 28.06 и подпис. Но така и не получих accuse de reception! :( :?
Парите трябва да са ги получили, защото липсват от моята сметка. Изключено е да ми искат други документи за френски..

На друг случвало ли му се е такова нещо? Да пусне докуметни до Виена и повече от 2 месеца да няма никакво писмо?
Знам, че това accuse de reception, не е кой знае какво, но... Чудя се може ли да са пратили нещо и да се е изгубило. :( Писмата, които
пращат, не са препоъчани нали?

Да им пратя ли мейл? То какво ли да ги питам? Освен да питам просто дали са ги получили...
Аватар
precious
Обратна връзка:

Мнение от precious »

Привет,
Не се тревожи, може би покраи отпускарсия период не са пуснали писмо за потрърждение. Нищо не пречи да им пратш мейл, но наи-вероятно ще дойде направо покана след около месец-два....

Късмет!!!
:kitty: :cat:
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Мисля, че е по-добре да драснеш един е-майл до Виена, за да си спокоен, че всичко е наред.
ivanq

za nepolu4eniq otgovor ot viena

Мнение от ivanq »

I az sam saglasna s AniK,nay dobre prati 1 e-mail sas zapitvane do tqh,pone az taka napravih kato se pozabaviha malko i pri men i te vednaga si mi otgovoriha s molba pove4e da ne gi bezpokoq osven pri spe6na nujda: siqvienne@micc.gouv.qc.ca
panpilulu

Мнение от panpilulu »

Благодаря на всички!

Престраших се да пратя мейл и за няколко часа получих отговор!
Не съм получила акюзето. Вече почвам да се чудя дали не съм си сбъркала адреса!! За тия които те първа ще пращат DCS, да не ви мързи да си я снимате преди да я пратите, мене ме домързя и сега... Хем се радвам, че са ми писали, че ще съм на интерю края на ноември/началото на декември, хем си викам ами, ако и второто не пристигне!?

За тия които чакат дата, прочете какво са ми писали. След 2 седмици да чакам писмо с точна дата през следващата сесия края на ноември/началото на декември. Така че още малко търпение!!!
------------------------------------------------------------------
Madame,

Le 4 juillet nous vous avons envoyé un accusé de réception à l'adresse indiquée par vous (j'ai controlé- l'adresse est correcte). Entre temps votre demande a été présélectionnée et nous allons vous inviter pour notre prochaine mission à Sofia (fin novembre/mi-décembre 2005). Une lettre de convocation vous parviendra dans environ 2 semaines (espérons que cette fois-ci la poste va fonctionner) et nous vous demanderons de nous confirmer votre présence dès réception de l'invitation.

Meilleures salutations

>>> <****@mail.bg> 2005-09-05 09:15:56 >>>
Madame, Monsieur,
Je me présente **** ****. Je vous ai envoyé ma DCS au
23.06.2005.
Je m'attendais à recevoir une accusé de réception de votre
part mais, comme je n'en ai pas reçu, je voudrais vous
demander de me confirmer que ma DCS est bien arrivée chez
vous et que vous ne m'avez pas envoyé une lettre depuis.
Je vous remercie d'avance et vous prie d'accepter, Madame,
Monsieur mes salutations les meilleures.
Заключено