Reglamentiran max. srok za pravene na medicinskite ?!?!?!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
boromania

Reglamentiran max. srok za pravene na medicinskite ?!?!?!

Мнение от boromania »

Zdraveite!
Interesuva me nqkoi naqsno li e dali sled polu4avaneto ot Bukure6t na formulqrite za medicinski pregledi ima definiran maksimalen period v koito trqbva da se napravqt samite pregledi ili ne ?!? Interesuva me jivo, taka 4e 6te sym blagodaren ako nqkoi moje da mi dade podplaten otgovor. Blagodarq!
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Здравей,
мисля че срока е 3 месеца. Защото все пак и те са обвтрзани със срокове. Например по-късно, писмото за виза трябва дап олучиш до 9 месеца след завеждане на досието. Така че не може да ти отпускат повече време за медицински.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Na moite meditsinski pisheshe da se varnat v srok ot 3 mesetsa...tai kato tuk (v Winnipeg) chovek ne moje lesno da se doredi do mesnia ekvivalent na Vita (lekaria preglejda samo edin den v sedmitsata) a i formuliarite patuvaha poveche ot 3 sedmitsi ot Rumania pitah spetsialno ot koi moment tekat 3te mesetsa i dali moga da gi pratia po-kasno. Otgovora beshe che vremeto teche ot momenta v koito TE slojat shtempala s data i NE moje da se prashtat po-kasno (t.e. v ramkite na tia 3 mesetsa riabva da sa v meditsinskia tsentar vav Viena) OSVEN ako DMPto spetsialno ne im pishe che ne moje da me prieme svoevremenno.
maryjoe

i na moite

Мнение от maryjoe »

I na moite pisese 3 meseza, nisto li ne pise na tvoite, ako ne pitai vav Vita
CaD

Re: Reglamentiran max. srok za pravene na medicinskite ?!?!?

Мнение от CaD »

boromania написа:Zdraveite!
Interesuva me nqkoi naqsno li e dali sled polu4avaneto ot Bukure6t na formulqrite za medicinski pregledi ima definiran maksimalen period v koito trqbva da se napravqt samite pregledi ili ne ?!? Interesuva me jivo, taka 4e 6te sym blagodaren ako nqkoi moje da mi dade podplaten otgovor. Blagodarq!
Ти получил ли си формулярите ?
Аватар
boromania

Мнение от boromania »

CaD, ne sym gi polu4il estestveno! Ne se 6a6kai- byrza6!
Vyprosa mi qma ni6to ob6to s polu4avaneto. Znae6 6to me interesuva- 6toto profesiqta mi e da me nqma po polovin godina.
Заключено