Ще има пак среща в София !!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Ще има пак среща в София !!!

Мнение от coolcoldy »

Здавейте,Софиянци!
Каним Ви на среща в неделя в 16:30 часа в "Дървеното".
За тези които не го знаят намира се в бившият парк "Заимов"/сега градина Оборище/ срещу младежки дом Лиляня Димитрова или зад ресторант "Добро"
тел. за контакт 0887 519 145
ето и карта на мястото

http://www.bgmaps.com/services/links/li ... e0f7f51cb4
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Аватар
galin
Обратна връзка:

Среща

Мнение от galin »

Здравей , защо ще променяме мястото на срещата,като засега времето е още хубаво, и поне засега можем да продължим да се срещаме на Баба Яга. Много хора вече се прибраха от морето и предлагам утре 28.08 отново срещата да бъде на Баба Яга. Хайде казвайте си мнението за да знаем утре къде да идваме!!!!
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Wie me razbihte ne stiga ce poslednia pat kogato bjah bjahme sepa hora kolkoto za edna masa pak i sega da se razcepwame..
na men mi e wse edno no colody powtaria ili potretwa postinga za darwenoto i moze horata da sa resili ce wece srestite sa tam i da ne wlizat tezi 2 dni w neta
oswen towa i na darwenoto ima masi na wan...

galine, please nosi Cd - to i kazete kade da otida utre :)
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

Рони е права"Дървеното" има маси и на вън и вече 3 седмици като ходим там винаги има места.А представявте ли си когато захладни времето и сме свикнали да ходим само на баба Яга,какво ще стане.Аз този момент си го спомням,тогава докато не намерихме "Дървеното" не се знаеше къде се събираме.
А относно мястото за срещи мисля,че всеки би казал,че няма значение къде е-важното е да има такова.Е,като няма значение тогава нека да бъде по-хубавото място.Мисля,че всеки от нас би искал колкото и да не му пука къде е, от две алтернативи би избрал по-добрата,хубавата,прятната,комфортната,ако щете и това,че в Дървеното има и персонал за обслужване,тоалетната не се плаща по30ст. и е много ама много,много по чиста.Има и много по-добра кухня за гладните или тези които обичат мезе за бирата си.При Баба ви Яга такова нещо няма или тази която я направиха по-късно да не си до нея.Пушека от скарата направо минава през теб.
Абе хора к'во съм взел да ви правя разлики.Мисля,че и вие ги откривате.
За тези които не ме познават и тепърва,ще идват за първи път искам да кажа,че това заведение беше мястото за срещи зимата.
Ние сме на "Дървеното" от 16:30 или към 17:00 часа.Ако искате елате.Посочил съм и тел. по-горе за контакт.
А причината да избера и настоявам за Дървеното е ,че предпочитам по-доброто място.Ако някой от вас не е съгласен с мен ,то нека сравни Баба Яга с Дървеното.Мисля,че заведенията са несравними.
Ето го и линка за тези които не го знаят.

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=bc16b ... e0f7f51cb4
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Аватар
galin
Обратна връзка:

Среща

Мнение от galin »

ОК няма проблеми утре 28.08 и ние ще дойдем на Дървеното!!! С никой несъм искал да споря просто попитах защо пак меним мястото на срещите!!!
Roni няма проблем утре за диска ,ще ти го донеся.
Заключено