JOY написа:Новото е "Луи-Филип Паре" в Шатоге. Точно срещу болницата Анна Лаберж. То отскоро е интернационално.agnesa terzyiska написа:Joy, koe e novoto u4ili6te na dashteria ti ?
Май като гледам това не ти говори нищо особенно...Нали си в България? Кварталът ни не е за новоемигранти.
първия учебен ден
-
beckythomas9
krimon написа:хехе, как се обърна темата, аз за какво говорех в началото, а пък стигнахме пак до новоимигрантите и Шатоге
Исках да кажа, че е далече, няма удобен транспорт, а и той е 2 пъти по-скъп... Абе, не ме питай как се мъча, ама пак заради пустото училище и някои други благинки. Не знам до кога, обаче...
Да. Първа година в средно. Доста се "поекстраваганчи" в София май. Изруси си кичури, проби си втора дупка на ухото горе високо, накичи гривни и по глезените, че даже гримирана я видях на една снимка.
Сега кат ми дойде ще ги видя аз тези работи!
Униформи най-вероятно ще има, но едва ли ще бъдат раздадени още първите дни. А това как ще се облече...
да не мислиш че зависи от мен? Мойто дете за дрехи си е башка лудо- каквото си науми- това ще е. 
А дали ще искат още пари от у-ще- кой ги знае.
Нищо чудно... 
Сега кат ми дойде ще ги видя аз тези работи!
Униформи най-вероятно ще има, но едва ли ще бъдат раздадени още първите дни. А това как ще се облече...
А дали ще искат още пари от у-ще- кой ги знае.
-
mama_kenga
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
- drifter
- Обратна връзка:
А като правихме среща на люлинчаните си траеше, аssttoo написа:Хаха, точно там като бях 5-6 клас се подпрях на един счупен чин, той се отплесна и ми счупи предния зъб :dent: 'Оди обяснявай после на баща ми, че не съм се бил с никой.optics написа: Ето ситуацията в 33-то у-ще (Люлин, София).
...
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Не става въпрос за пари, мама кенга, а за трезва оценкаmama_kenga написа:Какво значи "интернационално училище"?На какъв език се учи там?И кой е този квартал дето не е за новоемигранти> Направо ми стана интересно....Джой, има бая хора новоемигранти дето са с доста повече пари от доста староемигранти.
Интеренационалните училища също не са за деца на новоемигранти. Към момента на приемния изпит детето трябва да е завършило поне един нормален клас. Следователно, към момента на започване, детето е минимум с 3-годишен стаж тук ако не е карало клас дакьой или 4 с този клас. Вероятно това не касае първолаците- не знам.
Интернационалното у-ще е френско, но с усилено изучаване на 3 езика- фр, англ., и испански.
- Lub0
- Обратна връзка:
Предполагам, че JOY, не вложи лош умисъл в думите си дали става Шатоге за новопристигнали.
Ако ме питате мене, изобщо не бих го препоръчал на никой, защото се намира на майната си, единствено става за живеене ако работите някаде около него, примерно в индианският резерват
Майтапа на страна. имам приятели и колеги, Българи и местни (интересното е, че някои от тях са от американски произход и не говорят френски, но това е друга тема), които си го харесват. Предимството му е, че е супер евтин, нова къща можеш да си купиш за 150-180к.
Ако ме питате мене, изобщо не бих го препоръчал на никой, защото се намира на майната си, единствено става за живеене ако работите някаде около него, примерно в индианският резерват
Майтапа на страна. имам приятели и колеги, Българи и местни (интересното е, че някои от тях са от американски произход и не говорят френски, но това е друга тема), които си го харесват. Предимството му е, че е супер евтин, нова къща можеш да си купиш за 150-180к.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- Independent
Oops, I did it again...ssttoo написа:Упси, заблеял съм се бил негдеdrifter написа:А като правихме среща на люлинчаните си траеше, аIndependent, ти си вече някъде бллизо до него, накажи го
Independent, hit me baby one more time
Ама, ссттоо, ти не беше ли някъде в Торонто? Далече ми е малко за "физически контакт"

... и в темите също!