Pitane (na novobranec v interneta)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
georgi
Обратна връзка:

Pitane (na novobranec v interneta)

Мнение от georgi »

Vupros kojto sigurno e bil zadavan veche i mu e bilo otgovarjano. (samo deto ne znam kude i kak da potursja) Veche imame dosie v Bukoresht. Do sega bjahme dvama(njamame brak), jivot i zdrave skoro shte sme trima. Chudim se kak bi bilo po "bezbolezneno" za procedurata ot tuk natatuk (nali trjabva da gi uvedomim za promjanata v statusa): da skljuchim ili ne brak v momenta? Koe e po praktichno? Blagodarja predvaritelno za vnimanieto! Jivi i zdravi vsichki!
123456
Dee

Мнение от Dee »

ne che sym popadala v podobna situaciq ili znam za nqkoi takyv, no mi se struva nai-dobre da im pishesh, che skoro shte ste trima. te nai-dobre shte ti kajat kakvo da pravish.
struva mi se che brakyt ne e reshavasht. i ako vi dadat vizi predi rajdaneto i iskate deteto da se rodi kanadche, togava nqma problem. no ako shte se rajda tuk, trqbva da ima i to pasport s viza, koeto oznachava, che shte trqbva i certifikat. ne znam s kolko vreme razpolagate, nali vizite vajat 1 godina sled rentgenovata snimka. zatova presmetnete i ako trqbva zabavete malko, za da ne vi iztekat vizite a vie da ne mojete da pytuvate.

ne che bqh mnogo polezna.
dano nqkoi po-kompetenten se vkluchi

a inache chestito za bebcheto :D mnogo da vi radva
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Аз също мисля, че трябва да се обадите в Букурещ и да кажете, че ще сте трима, защото трябва да се издаде и сертификат за детето, за да може и то да пътува с вас.А доколкото знам се правят и медицински на детето, но за това не съм много сигурна.А иначе щом сте минали интервюто без да сключвате брак, значи това не е пречка да продължите процедурата така, въпрос на лични предпочитания.Вие вече имате сертификатите и щом не са ви задължили да сключите брак значи всичко е наред.
Успех!
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Въобще не се обаждай в Букурещ, че чакате дете. Ще действате като се роди. Прочети тая тема http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... ght=#78381 и ако нещо пак не ти е ясно питай. Най-важното е да се роди живо и здраво, другото са бели кахъри. :D
Изображение ... и в темите също!
Заключено