Предлагам в помощ на интересуващите се в последно време да напишем кой с колко точки е стигнал до интервюто!!!
Не знам дали добре разпределих границите, но се надявам информацията да е полезна за тези, които сега започват процедурата!!!
emyangels написа:Предлагам в помощ на интересуващите се в последно време да напишем кой с колко точки е стигнал до интервюто!!!
Не знам дали добре разпределих границите, но се надявам информацията да е полезна за тези, които сега започват процедурата!!!
Za Quebec li?
Te povecheto hora edva li znaqt s kolko tochki sa otishli
Podoziram che sega pri novata sys. za ocenka i direktnoto preminavane kum molbata za sertifikat she ima zagubeni taksi ot proizvolno populvane :idea:
Statistikite koito men sa me ochudili sa tezi che kum 70% sa semeini kandidati i che sushto nqkude tolkova minavat s usileno uchene na frenski 5-6 meseca predi intervu. Mislq che specialno tezi dvete sa s dostatuchno predstavitelen kvorum. Ot tova mojem da zakluchim che bolshinstvoto ot kandidatite sa dopuskani do intervu s tochki sredno ot 2-3 nad nijnite.(naprimer 52) Kato tova ne se dulji na ezika a na glavno na staja shtoto puk edna druga statistika pokazvashe bolshinstvo nad 30 god.(znashi imali sa vreme da napravqt nad 5 god. staj) Ce cela :smokin:
Daden kandidat ili dvama za da subirat 8-10 tochki nad minimalnite vodeshtiq trqbva da e s tursena profesiq i da e s frenskiq pone na 8-8 ili ako ne tova to da imat 2 deca ili puk rodnina v Quebec. Tova sa razbira se moi vijdaniq produkt na nemojeshtata mi da se primiri sus stoeneto si v bg dusha. :krila:
Вече няма предварителен въпросник, точките се определят онлайн и не е проблем всеки сам да си провери положението...
Когато ние подавахме документите, изобщо не сме се занимавали да смятаме точки...
Аз се "точкувах" и се оказа, че ставам за Квебек!
Така че - смело напред!
И успех!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Пуснах анкетата понеже няколко пъти срещнах въпроса: "А ти колко точки събираш?". Иначе е ясно за он-лайн въпросника!!! Сега обаче мисля, че не беше толкова добра идея!!!