Въпрос

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
AniK
Обратна връзка:

Въпрос

Мнение от AniK »

Здравейте, скъпи съфорумци! Изпратихме документите си в Букурещ на 22 юли, получени са на 27.Но вече става 1 месец от както сме ги изпратили, а все още не сме получили баркодове. Въпросът ми е колко време след изпращането на документите в Букурещ идват баркодовете и има ли основание за притеснение- има ли някаква вероятност нещо с документите да не е наред или ако има ще ни изпратят писмо, за да ни кажат какво не е наред? Изпратихме ги на този адрес,:
Ambassade du Canada
Service de l'immigration
36, Nicolae Iorga
010436 Bucarest
Roumanie

Из форума бяха посочени 2 адреса, при които разликата беше само в кода:
Ambassade du Canada
Service de l`immigration
36, rue Nicolae Iorga
171118 Bucarest
Roumanie

Другият е този:
Ambassade du Canada
Service de l'immigration
36, Nicolae Iorga
010436 Bucarest
Roumanie

Другият ми въпрос е на кой от двата адреса трябва да се изпратят документите и изобщо има ли някакво значение на кой адрес, след като разликата е само в кода? Възможно ли е да не идват, защото са в отпуска?
Предварително ви благодаря!
nobleman

Мнение от nobleman »

AniK, не се хаби излишно... сега ще падне голямото чакане - хората от Букурещ нещо в отпуска го раздават.
Въпрос: Ти не провери ли чрез фирмата дали са пристигнали документите? Аз така направих и се оказа, че някакъв с румънско име се е разписал на пратката.
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Ние ги изпратихме с обикновената българска поща- препоръчано с обратна разписка. Получихме разписката и на нея има подпис в графата "попълва се при получаване", така че би трябвало да са ги получили.А вие на кой от двата адреса ги пратихте?А по въпроса за отпуските, щом хората получават медицински, значи би трябвало да се получават и писмата с баркодовете.Поне така мисля :?
nobleman

Мнение от nobleman »

Използвахме този адрес: Ambassade du Canada
Service de l`immigration
36, rue Nicolae Iorga
171118 Bucarest
Roumanie
и "Спиди"...
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

Здравейте!!!Аз съм пращала и на двата адреса писма и са ги получавали!!!Така,че няма място за притеснение,а за това дали са в отпуска...ами има работещи служители,за да пращат медицински а и писмото,което получих от тях преди три дни също доказва ,че работят!!!Има вероятност да получите баркодовете и с медицинските формуляри..., или всики момент ще доидат....няма място за притеснение,ако нещо не е наред с документите ви ,уверявам ви,че те ще ви уведомят!!!!Търпение!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Благодаря на всички за бързите отговори!
Аватар
womanEZ

И ние имахме същия проблем!

Мнение от womanEZ »

И нашите бркодове се забавиха повече от 1 месец, почти два. Доста се притеснихме какво става и пратихме запитване по мейл-а с посочване на имената на главния апликант и датата на изпращане на документите. Отговор не получихме, но пък в рамките на около седмица - десетина дни си получихме баркодовете по пощата. Така че дайте им малко зор с едно културно писмо - запитване дали са получили документите ви и на какъв етап са - защото се притеснявате. Успех!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Тия баркодове не са кой знае какво притеснение.Наистина може да дойдат с медицинските,които са нещо важно.......Баркодовете служат за проблеми и доп. кореспонденция(да не ти дава Господ,чадо),за да указват кой си ,от къде си и т.н...................
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Denis
Обратна връзка:

Мнение от Denis »

AniK,всичко ще е наред,заредете се с тьрпение ... :thumbsup:
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Ние също повече от месец чакаме ,ама аз си чакам направо медицинските към края на септември и сега въобще не я мисля тая процедура....когато дойдат дойдат.....то ние и пари има да събираме все пак. :D :D :D
Заключено