ехехехехей кво заяждане се отприщило.
ей кримоне я да не обиждаш на военен
аз пък къф военнен съм аниуей?
симонка - виж кво братчед нямам намерение да прая 100 страници заяждания в тоя форум да отидем в другия - да се псуваме на воля,
пък ако искаш да се срещнем - телефона ми го намери в архива-ако не пиши л.с. да ти го дам :idea:
доколко съм полезен - няма да си го меря с другите помагачи-който ме е помолил за нещо - не съм му отказал.направил съм си труда за 1.5 година тук да отида 5 пъти до летището,да плащам паркинг и бензин и т.н. от джоба си , за да посрещам новодошли , на някои съм намерил работа , на други квартира - безплатно.
на мен са ми помагали много ( и то една друга обругавана от всички личност основно

) пак безплатно.
не се карай с българи - винаги може да ти затрябвам за нещо.
пуснах си личното мнение , защото много хора нямат информация-аз бях така - не съм ходил никога в северна америка и не очаквах такава разлика с зап.европа.
в тази провинция(кебек) има един град- Монтреал - другото са франкофонски поселища с много по-малко неквалифицирана работа-защото това е работата ,на която инженери , лекари и т.н. "измамени камилчета" могат да разчитат,полезно е да се знае ,че особено в тази провинция добрата работа е защитена от всякакви ордрета, синдикати и прочие ракови социални образувания,имащи за цел да предпазят местната фауна от конкуренция.
Кебек сити както други хора може да се объркат да си мислят е далече от мегаполис, отворен за емигранти, с много свободни места за лекари ,инженери, учители и т.н. от България.
за хората с ангийски там е много по-трудно , а тези които си мислят че на кофата ще научат френски, за да си търсят квалифицирана работа се лъжат-тва е , което исках да кажа.
на мен пък лично Кебек сити ми се струва интересен за посещение и депресарски за живеене, където имигранта има малък шанс да започне ква да е работа.