statia za grad Kebek

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Обаче подобни квалификации (диви, интегриращи се зимбабвийци), са явен признак за недостиг на критични мозъчни клетки.
приемам го за лична обида на което ти отговарям - ти си **** :lol: :lol:
междудругото интегриращи се зимбабвийци не съм споменавал,споменах само зимбабвийци.

щом се палиш на тема град явно на тебе не ти достигат въпросните неврони :D :D :D
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

пардон забравил съм да сложа звездички 2-ия път - извинявам се за което.
все едно де-идеята е ясна исках да се заяждам лично с иванди в публичното пространство - щото кво да му пиша лични съобщения на някакъв непознат ******* - е*** съм му *******
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

kakvo se otkloniavate ot temata.Sega i na tova koi v koi grad e li zapo4nahte da se obigdate .Nishto si mu niama na grada,mnogo si e i hubav stiga 4ovek da ima vusmognost da go opoznae.Vseki koito e doshul tuk mu e haresalo ,a tova koi kude givee niama niakkvo zna4enie vagno e kakvo pravi tam kudeto givee.A ti THC kato ti gledam mneniata niama edno smisleno i edno koeto sigorno da e pomognalo na niakoi samo saiagdania i to mnogo iavni.Moge i da si ,, seksi pi4 ,, no nali znaesh 4e na tiah puk im lipsva malko ot sivoto veshtestvo v glavata. :shock:
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

simon написа:kakvo se otkloniavate ot temata.Sega i na tova koi v koi grad e li zapo4nahte da se obigdate .Nishto si mu niama na grada,mnogo si e i hubav stiga 4ovek da ima vusmognost da go opoznae.Vseki koito e doshul tuk mu e haresalo ,a tova koi kude givee niama niakkvo zna4enie vagno e kakvo pravi tam kudeto givee.A ti THC kato ti gledam mneniata niama edno smisleno i edno koeto sigorno da e pomognalo na niakoi samo saiagdania i to mnogo iavni.Moge i da si ,, seksi pi4 ,, no nali znaesh 4e na tiah puk im lipsva malko ot sivoto veshtestvo v glavata. :shock:

Алооооо Симон или Саймън както предпочитате,
много ви моля да не отправяте такива директни нападки към ТХЦ защото по този начин вие индиректно обиждате и всички нас,които с удоволствие контактуваме с него!
А това колко неврона има той в главата си оставете на нас да преценим.Моята лична преценка е че:
ТХЦ е секси пич и е изключително умен при това.Това последното можете да проверите по неговите 2099 постинга.Има човекът какво да сподели и го прави точно,ясно и смислено в стегнат по военно му стил.
Вие с вашите 45 постинга може би трябва малко да се понаучите на някои неща от него.
Без ни най-малък опит за обида към вас е това обръщение.Моля,разберете ме правилно!Сигурен съм,че имате достатъчно неврони за това.
Док.........
TROUBLEMAKER
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

абе военен ли - не ми го хвали
то само си говори за него
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

krimon написа:абе военен ли - не ми го хвали
то само си говори за него
А такаааааааа!
Сега ако ще се обиждаме на приятели, кажете си го за да знаем.
Ама не е хубаво така!
Док.......... :lol:
TROUBLEMAKER
simon
Обратна връзка:

Мнение от simon »

Ne mislia 4e e tolkova fatalno,a i vie ne otstupvate po nazad v praveneto na napadki kum razni hora v foruma.A tova 4e imam samo 45 postinga -ako niakoi moge sled 70 4asova rabotna sedmiza da imash vreme da pishes v foruma evala.no kato vlezesh v foruma i kato vidish 4e sled vseki zadaden vupros sledva edna slovestna vulna ot zaiagdane ti se otshtiava.Te tolkova mnogo sa kompetenntnite,4e i sam moge da vidih na koi sa purvite otgovori .To i zatova gi niama mnogo ot svestnite hora v foruma.A i v kraina smetka ne sum vidial niakude v foruma niakoi da obigda za isbora na grad osven za Quebec.Vseki si iam prao an izbor.A vie kato Doktor izglegda vi e stanalo profesionalno izkriviavane da davate suveti an vsi4ki,no vse pak merci.Vse oshte gledam v givota da se opraviam sam.
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Сега така ли ще си говорим?
Изрично споменах,че не желая да Ви обидя!
Моля не ме разбирайте погрешно!
А това,че има хора които пълнят форума с глупости сте абсолютно прав/а!
Относно "специализацията" ми да се заяждам с някои хора....и за това сте абсолютно прав/а.
Е това са същите тези плямпала.................да не цитираме никове.Заради тях имам окачени тези два медала на хубавия ми аватар.За заслуги.
Не мислая,че ТХЦ се е заял с вас относно избора Ви на град Кебек за живеене.Просто добре би било малко по-кротко да я караме.А както Ви писах одеве ТХЦ е наистина стабилен.Ако имате възможност да го опознаете виртуално ще разберете,че съм прав.
Надявам се отново не съм останал неразбран!
Док........
TROUBLEMAKER
todor++

Мнение от todor++ »

Докторе, дай да не се заяждаме на "50" постинга.
Много хора предпочитат да четат повече и да дават мнение САМО ако то е полезно на другите. Аз предпочитам да чета постингите на "фен клуба".
И ти си си в него :D .

:beer: :beer:
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Lub0 написа:krimon, колкото и да плащат е нищо в сравнение с цената на безплатното здравеопазване примерно.
Lub0,стига си развявал това безплатно здравеопазване като байрак!
За сведение ,за българи ,здравеопазването в Англия е БЕЗПЛАТНО! :shock: :shock: :shock: И то без да си дал две торби с пари за документи,визи и не знам си още какви простотии :shock: :shock:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Guinness написа:За сведение ,за българи ,здравеопазването в Англия е БЕЗПЛАТНО! :shock: :shock: :shock: И то без да си дал две торби с пари за документи,визи и не знам си още какви простотии :shock: :shock:
Гинес, всичко е много хубаво, обаче съм сигурен че сам знаеш - не даваш две торби с пари, ама и те не ти дават статут. Преди ставаше номера с бизнес-визите или с "обучение по английски", ама сега вече и тва не става. Та въпроса е как точно ще отидат българите до Англия за да получат безплатното здравеопазване (нямам предвид туризъм, а емиграция или поне работна виза) ?
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

И тука е безплатно за рефюджитата.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

ехехехехей кво заяждане се отприщило.

ей кримоне я да не обиждаш на военен :lol: :lol:

аз пък къф военнен съм аниуей?

симонка - виж кво братчед нямам намерение да прая 100 страници заяждания в тоя форум да отидем в другия - да се псуваме на воля,
пък ако искаш да се срещнем - телефона ми го намери в архива-ако не пиши л.с. да ти го дам :idea:

доколко съм полезен - няма да си го меря с другите помагачи-който ме е помолил за нещо - не съм му отказал.направил съм си труда за 1.5 година тук да отида 5 пъти до летището,да плащам паркинг и бензин и т.н. от джоба си , за да посрещам новодошли , на някои съм намерил работа , на други квартира - безплатно.
на мен са ми помагали много ( и то една друга обругавана от всички личност основно :lol: :lol: ) пак безплатно.

не се карай с българи - винаги може да ти затрябвам за нещо.

пуснах си личното мнение , защото много хора нямат информация-аз бях така - не съм ходил никога в северна америка и не очаквах такава разлика с зап.европа.

в тази провинция(кебек) има един град- Монтреал - другото са франкофонски поселища с много по-малко неквалифицирана работа-защото това е работата ,на която инженери , лекари и т.н. "измамени камилчета" могат да разчитат,полезно е да се знае ,че особено в тази провинция добрата работа е защитена от всякакви ордрета, синдикати и прочие ракови социални образувания,имащи за цел да предпазят местната фауна от конкуренция.

Кебек сити както други хора може да се объркат да си мислят е далече от мегаполис, отворен за емигранти, с много свободни места за лекари ,инженери, учители и т.н. от България.
за хората с ангийски там е много по-трудно , а тези които си мислят че на кофата ще научат френски, за да си търсят квалифицирана работа се лъжат-тва е , което исках да кажа.

на мен пък лично Кебек сити ми се струва интересен за посещение и депресарски за живеене, където имигранта има малък шанс да започне ква да е работа.
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:D ТНС, ТНС, ТНС! :thumbsup:
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

miteto написа: Та въпроса е как точно ще отидат българите до Англия
Ами има начини.Който търси намира :D :D :
Заключено