mama_kenga написа:Дякон Игнатий написа:c200 написа:Димитровградски чанти по 2 лв./бр. + опаковане на Летище София по 6 лв/бр. също вършат работа
Ша ма извиняваш,чадо ама т'ва с тия Димитровградски чанти е най-бесната селяния.
Един що- годе голям сак е 10-12лв и хваща багаж като един среден размер куфар.
Все пак не отиваме на Женския пазар.............. :idea:
Дяконе, аз еднократното пренасяне на много багаж в димитровградски чанти не го броя за селяния, а за изключителна практичност.Не на летището се определя селяндур ли си или не, а като заживееш в Канада.Иначе за нормални пътувания си имаме скъпи куфари(не от 12 лв.) и си ги ползваме с кеф като ходим по чужбина.Аман от чистокръвни арийци от Враца.
Ако съм те разбрал правилно,чадо,като излезеш из чаршията(центъра на село) си обличаш новите дрехи ухаещи на нафталин и си обуваш лачените обуща та да та видят колко си напред с материала,а като се прибереш налузваш галошите(гумени маратонки) и плуваш в собствени води...............
И на никого на съм казвал, че е селянин.
Постарай се ,чадо да правиш разлика м/у селянин(дълбоко уважаван от мене субект) и м/у селяния............
Да ,може да са удобни тия плетеници за случая,ама си е бесна селяния......,а относно тънките сметки за 15-20 лв. коментара ми е излишен,ама все пак:по процедурата отиват като общо 8-10 хилки, и некак си ми звучи смехотворно за икономий от рода.........
P.S.
И само за информация във Враца не сме арийци, а мюзевири..........чистокръвни и още как...................