Въпрос за куфарите???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

To4no taka, i veroiatnostta da ne si poznaete bagaja kato pristignete v Montreal e nuleva, shtoto samo v BG se pravi taka. Eto, 4e problemi niamate nikakvi. :D :D :D
Okei, nekazvam losho za tova, no samo da douto4nia, 4e az kato pristignah tuk v Montreal, vidiah, 4e samo moite kufati biaha opakovani v onia nailoni ot letishteto v Sofia, kato tova estestveno mai ne e zaduljitelno kato se trugva ot BG. Po nashe reshenie mai tova , da se minava bagaja na mashinite za opakovane :cry:
Ama mai kato se zamislia e bezmisleno, ama shto li go pravim tova v Sofia, mai shtoto vsi4ki go praviat v BG i shtoto ni vzemat parite, kato se zamisli mai e taka nali?
:beer:
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

c200 написа:Димитровградски чанти по 2 лв./бр. + опаковане на Летище София по 6 лв/бр. също вършат работа
Ша ма извиняваш,чадо ама т'ва с тия Димитровградски чанти е най-бесната селяния. :wink:
Един що- годе голям сак е 10-12лв и хваща багаж като един среден размер куфар.
Все пак не отиваме на Женския пазар.............. :idea:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
c200

Мнение от c200 »

6 димитровградски чанти са 12 лв
6 сака от твоите са 72 лв
като ги опаковаш, няма да те познаят какъв си аристократ :-)
опаковането се прави, по една-единствена причина - смотаняците на летище София, обичат да пипат.

P.S. разликата от 60 лв е добре да се обърне в 2 бутилки мастика от SAQ с цел преодоляване на културния шок в началото.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Дякон Игнатий написа:
c200 написа:Димитровградски чанти по 2 лв./бр. + опаковане на Летище София по 6 лв/бр. също вършат работа
Ша ма извиняваш,чадо ама т'ва с тия Димитровградски чанти е най-бесната селяния. :wink:
Дяконе, аз еднократното пренасяне на много багаж в димитровградски чанти не го броя за селяния, а за изключителна практичност.Не на летището се определя селяндур ли си или не, а като заживееш в Канада.Иначе за нормални пътувания си имаме скъпи куфари(не от 12 лв.) и си ги ползваме с кеф като ходим по чужбина.Аман от чистокръвни арийци от Враца.
survivor

Мнение от survivor »

Дякон Игнатий написа:

Аз като се преселвах се чувствах всичко друго, но не и бял човек, натоварена на всяко рамо с по една чанта за ръчен багаж по 10 кг за мен и за едното дете, в едната ръка с уж резервно палто и потяща се под другото, бутаща 1-2 колички и оглеждайки се едновременно да не загубя децата в тълпата. Само изискаността на саковете ми е била проблемът.
Виж, сега като пътувам, вече ще е друго нещо. Отсега съм се размислила с кои дрехи да бъда :D
kosciuszko

Мнение от kosciuszko »

survivor написа: Аз като се преселвах се чувствах всичко друго, но не и бял човек, натоварена на всяко рамо с по една чанта за ръчен багаж по 10 кг за мен и за едното дете, в едната ръка с уж резервно палто и потяща се под другото, бутаща 1-2 колички и оглеждайки се едновременно да не загубя децата в тълпата. Само изискаността на саковете ми е била проблемът.
az kogato "landvah" imah samo edna malka ranichka v kolata
edin savet: patuvaite leko, kato vi triabva nesto posle, si go kupuvate na miasto
Godis

Мнение от Godis »

а 4 кашона са 0 лева :)
Аватар
c200

Мнение от c200 »

някой беше препоръчал преди кашоните от 17'' монитори, защото били най-близко до позволените размери
:wink:
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

mama_kenga написа:
Дякон Игнатий написа:
Дяконе, аз еднократното пренасяне на много багаж в димитровградски чанти не го броя за селяния, а за изключителна практичност.Не на летището се определя селяндур ли си или не, а като заживееш в Канада.Иначе за нормални пътувания си имаме скъпи куфари(не от 12 лв.) и си ги ползваме с кеф като ходим по чужбина.Аман от чистокръвни арийци от Враца.
Ако съм те разбрал правилно,чадо,като излезеш из чаршията(центъра на село) си обличаш новите дрехи ухаещи на нафталин и си обуваш лачените обуща та да та видят колко си напред с материала,а като се прибереш налузваш галошите(гумени маратонки) и плуваш в собствени води...............
И на никого на съм казвал, че е селянин.
Постарай се ,чадо да правиш разлика м/у селянин(дълбоко уважаван от мене субект) и м/у селяния............
Да ,може да са удобни тия плетеници за случая,ама си е бесна селяния......,а относно тънките сметки за 15-20 лв. коментара ми е излишен,ама все пак:по процедурата отиват като общо 8-10 хилки, и некак си ми звучи смехотворно за икономий от рода.........

P.S.
И само за информация във Враца не сме арийци, а мюзевири..........чистокръвни и още как...................
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Изобщо нищо не си разбрал.Ама да ти кажа не ми се и обяснява.Като ти дойде време да пътуваш направи го както желаеш.Пък селянин и селяндур наистина са различни неща.И тъй като не съм нито едното, нито другото изобщо не ми дреме какви ги пишеш.
Godis

Мнение от Godis »

c200 написа:някой беше препоръчал преди кашоните от 17'' монитори, защото били най-близко до позволените размери
:wink:
Аха.. особено по-старите модели си бяха таман че и събираха без проблем 30 кила, че и на линеен размер пасваха.
Заключено