Кажете категорично!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
SAfin13

Кажете категорично!

Мнение от SAfin13 »

В първия и втория въпросник, относно адресната ни регистрация, сме писали местата където сме живяли. Сега вече, след като минахме интервюто и готвим последните документи, пак искат адресите на които сме живяли от 18- та си година до сега. Това което сме писали и това, което се води в полицията, се разминава. Какво да правим? Да посоча същата информация или да си направя извадка от полицията и да посоча тази информация? Толкова ли е важно? Ако посоча информация различна от тази в първите документи ( става дума само за местата където съм живял- и то само в България), ще ми създаде ли проблем? Предварително ви благоря, като се надявам на бърз отговор. Може и да ви се стори комичен подобен въпрос, но когато не познаваш механизма, по който действа отсрещната страна, внимаваш за всеки детайл. Чао!
tochica

Мнение от tochica »

zdrawej ,
i az se chudih nad tozi wypros , no sled konsultacii , wpisah za poslednite deset godini samo dwa adresa - postoqnniq mi i tozi , na kojto sym jiwqla po wreme na sledwaneto si .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
pumpy

Мнение от pumpy »

аз изобщо не исках справка от полицията. опитах се да си спомня къде съм живял и го написах "едно към око". изобщо не съм се замислял дали съвпада по месеци и дни с реалните справки от полицията и нямаше да се замисля до тази тема???
Заключено