има ли вероятност

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
flateric

има ли вероятност

Мнение от flateric »

Днес се обадих в МОМ и ми казаха че медицинските ми са ОК и са изпратени на 29.08 във Виена. Та въпроса ми е:
- Значи ли това че и във Виена всичко ще е ок или не?
- След като имам положителен отговор от МОМ мога ли да го считам за достатъчно достоверен, за да си платя последната такса или не?
Благодаря Ви предварително :D
Аватар
c200

Мнение от c200 »

ОК си, чакай си писмото за виза.
аз получих такова даже преди МОМ да разберат наред ли са ми медицинските :-)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

а дано :beer:
todor++

Мнение от todor++ »

Що не си изчакаш писмото и тогава да платиш? Плащането е не повече от 5 мин. Нищо не губиш (и нищо не печелиш естествено), но все пак!
Aries

Re: има ли вероятност

Мнение от Aries »

flateric написа:Днес се обадих в МОМ и ми казаха че медицинските ми са ОК и са изпратени на 29.08 във Виена. Та въпроса ми е:
- Значи ли това че и във Виена всичко ще е ок или не?
- След като имам положителен отговор от МОМ мога ли да го считам за достатъчно достоверен, за да си платя последната такса или не?
Благодаря Ви предварително :D
Това не означава абсолютно нищо! Понякога даже и това, че документите са ти наред. Единствената инстанция, която те интересува, е посолството в Букурещ.
Когато там ти кажат, че медицинските ти са наред, тогава всичко е наред.
Иначе, принципно, когато от МОМ София ти кажат, че медицинските са наре и са заминали за Виена, това означава единствено че НАЙ-ВЕРОЯТНО медицинските са били одобрени от лекарите в Букурещ и са изпратени за окончателно решение във Виена.
Средно-статистически минават около 14 дена (+/- 4-5) от този акт до окончателното им одобрение и ОК изпратен към посолството на Букурещ.
Заключено