Преди 4 месеца им пратих документи с придружително писмо с обеснения за прослувутата точка 11 от анекс 1 заедно с приложение за 10 години назад,като съм включила всичко ...работа...обучение ....безработица....даже им приложих от Бюрото по труда документ че имам няколко регистрации ,абе нямам пропуснат ден!!!Представете си днес получавам писмо от тях,абе липсвали ми 4 години от 1995 до 1998...та ме питат какво съм правила което ме навежда на мисълта,че тези малоумници са ми загубили документите!!!!Добре че всичко си пазя в ПС ми та взех че го изпринтих и им го пуснах отново!!!!Но Наистина немога да повярвам.....как може да са такива заспи и блеики????И това са хора работещи в посолство....лелеееее...нямам думи .ама вече нищо не може да ме учуди....някои чакат медицински,други визи....а тези ги мързи да си погледнат бумащината!!!Кво им пука на тях????
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Таратор написа:Свиквай Петя, тук положението не е по различно.
Я си сложи ръка на сърцето и кажи : кой и какъв документ ти загуби от бюрократите в Канада ? Че са гадни-книжни-бюрократични-администратори е вярно, но владеят това изкуство до съвършенство.
Таратор написа:Свиквай Петя, тук положението не е по различно.
Я си сложи ръка на сърцето и кажи : кой и какъв документ ти загуби от бюрократите в Канада ? Че са гадни-книжни-бюрократични-администратори е вярно, но владеят това изкуство до съвършенство.
Трябва ли непременно да е изгубено нещо? Засега имам горчив опит с две институции-тия които издават здравните карти /как им беше името/ и SAAQ.
ами защото ставаше въпрос за загубени документи в Букурещ, не за някакви други работи, Таратор. Тел ъз, какво ти направиха гаднярите от Режи дасюранс малади и СААК ?
Дали документите са загубени или объркани почти няма значение. Пак се налага да си губиш времето да тичаш и да се разправяш с бюрократи.
Ако искаш подробности може на ЛС или на живо за да не размиваме темата на Петя, която и без това ми е сърдита.
Таратор в никакъв случай не съм ти сърдита....и изобщо не се сещам да си ми дал повод!!!!
Милив писмото го получих вчера сутринта и следобед им пратих още веднъж това дето уж го нямали!!!!Т
А медицинските ги правих днес 17.08 върнах се преди малко от Вита!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Таратор написа:Дали документите са загубени или объркани почти няма значение. Пак се налага да си губиш времето да тичаш и да се разправяш с бюрократи.
Ако искаш подробности може на ЛС или на живо за да не размиваме темата на Петя, която и без това ми е сърдита.
Няма значение за теб, за мен има. Това е заяждане.
Нали питаше дали нещо трябва да е загубено. Нема такива л.с., кажи честно какво са направили тукашните бюрократи, за да се поучим и ние - нали е форум. Нали казваш на Петя да свиква .... та с какво ? Аз лично съм повече от възхитена от това как работи месомелачката. Има си изисквания написани на видно място, срокове и т.н. и всичко се следва точка по точка.
Нали това прави Петя, предупреждава хората след нея и се оплаква. Оплачи се и ти "публично". Пък и "на живо" става, ама това е за някоя среща.
krimon написа:Аз лично съм повече от възхитена от това как работи месомелачката. Има си изисквания написани на видно място, срокове и т.н. и всичко се следва точка по точка.
Аз съм на същото мнение, бавно (понякога, което е и обяснимо, то да е само една маймуна на клона ), но сигурно.
Където и да съм подала документи до сега, само като спомена от кой сериал съм и веднага ме разпознават хората !
П.П. Надявям се тук да не преживявам изпълнения от типа - бг служителка се чуди на коя ръка първо да почне да си пили ноктенцата и кой вестник да подхване първо "Шок" или "Личен лекар", а после ако и остане време, и е в настроение, може и да ти обърка документите!