Savet za trudoviq staz!!
Savet za trudoviq staz!!
Zdraveite,priqteli!!!Az i saprugata mi sme podgotvili vsi4ki dokumenti za candidatstvane!Imame samo edin golqm problem -saprugata mi ima trudov staz no ne e podpisvala dogovor,nqma i trudova knizka i vaobste ne znam kakvo da pravq za da i dokaza staz!
Az li4no kato vodest kandidat si imam 1.5 godina staz po specialnostta.Ne znam dali ste e proble ako ne predstavim dokument za staza i!!Pomognete sas savet kakvo da izmislq za tozi staz!!Predvaritelno Vi blagodarq!!

Re: Savet za trudoviq staz!!
...
Последно промяна от Botzo на Вто Дек 06, 2005 2:00 am, променено общо 1 път.
Blagodarq za otgovora!!
Az oba4e ne smqtam da pisa staz na saprugata mi ako posle ne moga da go dokaza s dokumenti no me pritesnqva vazmoznosta da ne ni izvikat na intervu zaradi lipsa na staz pri neq.Ne znam prosto dali ste e dostata4no 4e az imam godina i polovina i oste 6 meseca na 2-ri trudov diogovor.Tova me bezpokoi,dali ste ni izvikat na intervu v tozi slu4ai,ne znam vazi li iziskvaneto za min 6 meseca staz i pri "Conjointe"?! 

Преди 4 години си доказах стажа по специалността с препоръки от работодателя.Незнам дали сега става така,но може и да опитате и ако ви попитат да обясните каква е ситуацията .
Някаква осигурителна книжка има ли?Аз я носех и нея на интервюто + препоръките,но имах и 1 година без осигуровки,само с препопоръки.
Някаква осигурителна книжка има ли?Аз я носех и нея на интервюто + препоръките,но имах и 1 година без осигуровки,само с препопоръки.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
DOLPH,
Няма такова изискване за задължителен минимален трудов стаж при вторият (придружаващият) кандидат.
Ако не успеете да докажете какъвто и да е трудов стаж за придружаващия кандидат, то това ще доведе до намаляване само с 1 т. (една точица) на общия брой точки по Анекс 2 (ако не си с търсена професия) и с максимум 2 т. (две точки) по Анекс 1 на Правилника за точкоопределяне.
Все пак не пречи да се опитате да го докажете трудовия стаж с препоръки, писма от работодатели и т.н. Ако го признаят - добре, ако ли пък не, не губите кой знае колко.
Няма такова изискване за задължителен минимален трудов стаж при вторият (придружаващият) кандидат.
Ако не успеете да докажете какъвто и да е трудов стаж за придружаващия кандидат, то това ще доведе до намаляване само с 1 т. (една точица) на общия брой точки по Анекс 2 (ако не си с търсена професия) и с максимум 2 т. (две точки) по Анекс 1 на Правилника за точкоопределяне.
Все пак не пречи да се опитате да го докажете трудовия стаж с препоръки, писма от работодатели и т.н. Ако го признаят - добре, ако ли пък не, не губите кой знае колко.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!