Има ли засегнати от тази дивотия

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Има ли засегнати от тази дивотия

Мнение от Mani »

Хиляди блокирани на летище “Хийтроу”
Загубите от стачката са за десетки милиони

ЛОНДОН. Най-голямото летище във Великобритания "Хийтроу" бе парализирано от стачка, съобщи Би Би Си. Вчера 15 000 души чакаха напразно полетите си на летището, а около 1000 пътници трябваше да прекарат нощта срещу петък на земята в залите на терминали 1 и 4 направо върху личния си багаж и раздадени от авиокомпанията постелки. "Бритиш еъруейс" отмени 550 полета, десетки полети отмениха и още няколко компании. Общо са засегнати 70 000 пътници, които трябва наново да резервират билети. Над 100 самолета на "Бритиш еъруейс" и 1000 нейни летци, стюардеси и техници стоят блокирани в различни градове по света. Хаосът на "Хийтроу" започна в четвъртък следобед, когато багажни оператори, товарачи и автобусни шофьори, работещи за "Бритиш Еъруейс" и служители на кетъринговата компания "Гейт Гурмет" започнаха необявена стачка. Тя бе организирана в знак на солидарност и искане за възстановяване на работа на 600 съкратени служители на "Гейт Гурмет". Първите преговори вчера на работодателите с профсъюзите бяха неуспешни, поради което се очакваше възстановяване на полетите най-рано снощи в 22 ч наше време. Твърде вероятно е протестите да продължат и в следващите дни, защото "Гейт Гурмет" отказва да възстанови на работа уволнените си служители. Тя обаче обеща да води преговори по въпроса. Според ръководството на "Бритиш еъруейс" стачката ще струва на превозвача десетки милиони лири на ден.
bate Many

Мнение от bate Many »

Dano da niama !!! Naistina tova e strashno , v 21 vek vuv Velikobritania hiliadi hora da spiat na zemiata , a sigurno e imalo i mnogo de4itsa . Da im e...a maikata na tia boklutsi mrusni :x Tezi tapatsi triabva da doidat tuka v Bulgaria i da vidiat za kakvi gluposti sta4kuvat . Megdu drugoto nie shte letim na 05.09 to4no ot tam prez terminali 1 i 4 .
Каквото и да ви се случи помнете едно : И УТРЕ ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ !!!
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Mani, виж това
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/engl ... 147780.stm
нека твоите хора се обадят на Бритиш преди да отпътуват, да не стане инфекция.
Не знам техния полет как е, но ние летяхме само с 1 ч. 40 мин. пауза и то баш през въпросния Терминал4
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

И съпругата и децата са със същия полет като твоя.Обадих се в представителството София и ме увериха че до 20 август когате ще пътуват моите хора проблема отдавна щял да бъде решен.Дано да е така защото съм на тръни.И аз имам инфо че от терминал 1 до терм 4 имало безплатно автобусче и дано е така че сама жена с две деца и синът ми със счупена ръка направо велико преживяване.
Заключено