Срещата във Варна - този път на зелено
Срещата във Варна - този път на зелено
Ето, че успяхме да се организираме, благодарение на Ники, за един пикник край града. Идеята е да се съберем на 14.08 в 10.00ч на паркинга на Пикадили-Чаталджа, пазаруваме и хайде на Аладжата. Добре е да се знае кой ще идва и в кои коли има места. При мен има две, печелят първите обадили се
. И да не се забравят топки, федербали и ... доброто настроение

... от време на време ми е интересно да играя 
-
Svilko
- Обратна връзка:
Zdraveite,
izvinqvam se za tui 4e pisha na latinica
Ama da minem na vyprosa, pishete ni i nas, za sreshtata, shtom kato Noti kaza che ima dve mesta za pyrvite obadili se, nie gi vzimame
Xexexe, byzik be, za jalost nqma da mojem da doidem, po ponqtni prichini
Ama vi pojelavame priqten piknik na zeleno, i ako peche, vzemete povechko bira.
Aide chao i do skoro
izvinqvam se za tui 4e pisha na latinica
Ama da minem na vyprosa, pishete ni i nas, za sreshtata, shtom kato Noti kaza che ima dve mesta za pyrvite obadili se, nie gi vzimame
Xexexe, byzik be, za jalost nqma da mojem da doidem, po ponqtni prichini
Aide chao i do skoro
Re: Срещата във Варна - този път на зелено
Понеже Свилката не се брои,за първи обадил се се смятам аз с малкия Светльо,нали така?Notia написа:При мен има две, печелят първите обадили се. :
Тони-май има грешка!
Не ставаше ли вьпрос за Пикадили Окр.болница?
Ние сме четирима,но не сме моторизирани,ако при някого има място ще дойдем и ние.
Ние сме четирима,но не сме моторизирани,ако при някого има място ще дойдем и ние.
-
valiabalia
zna4i ribkata
zna4i ribkata spe4eli dvete mesta
, a sborniq punkt 6te e na Pikadili nad Okrajna bolnica v 10.00h na 14.08 ( i jena mi potvardi 4e e taka
)
, do nedelq
... от време на време ми е интересно да играя 
-
panpilulu
- rorcho
- Обратна връзка:
Имаме общ проблем !
Здравейте :D
По телевизята казват че на 14ти ще вали ! Времето ще е кофти!
Хайде да ходим на бирария, по-хубаво звучи! Инак на мен ми се идва, сигурно ште идвам с кола ама не е сигурно, ако не ще се обаърна към вашият транспорт :) :wink: :beer:
Спрямо теория ня вероятностите вероятността е голяма да се обезмисли да се ходи на открито - уви :cry:
Айде пийте една бира от мое име :beer: :D :beer:
Рости ...
По телевизята казват че на 14ти ще вали ! Времето ще е кофти!
Хайде да ходим на бирария, по-хубаво звучи! Инак на мен ми се идва, сигурно ште идвам с кола ама не е сигурно, ако не ще се обаърна към вашият транспорт :) :wink: :beer:
Спрямо теория ня вероятностите вероятността е голяма да се обезмисли да се ходи на открито - уви :cry:
Айде пийте една бира от мое име :beer: :D :beer:
Рости ...
- crystalice
prognozata na hms - varna
В неделя атмосферата ще остане нестабилна, облачниостта ще е променлива.Следобяд са възможни краткотрайни дъждове и гръмотевична дейноист. А най-лошото е че вчера бях в албата и мале как ме боли главата. Както съм казвал и друг път - Повече няма да пия, и по-малко няма да пия 
- rorcho
- Обратна връзка:
Hi all :)
Az idvam i s udovolstvie shte izpolzvam transporta na niakoi ot kopaniata ! :D Kazvam se rosty :D Taka che zapisvaite me :D No si ima risk za losho vreme, ako e kofti shte otidem na hapnem niakade :wink: :wink: :lol:
BE happy all :D :beer: :D
BE happy all :D :beer: :D