Различни имена на дете

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
BiskVitkA

Различни имена на дете

Мнение от BiskVitkA »

Здравейте - обръщам се с молба да ми кажете какво да правя - значи детето ми е родено тук, в Certificat de naissance се води с две имена - извадих му от тук и български акт за раждане, но там вече е с три имена...

Смятате ли, че ще го считат за различен човек с това объркване на имената и какво мога да направя :?:
Благодаря
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Botzo

Мнение от Botzo »

Mi tova koeto mze6e da napravi6 e da zaiavi6 predvaritelno v posolstvoto 4e deteto e samo s 2 imena. Sega neznam ako ide6 i nastoiava6 dali moze ne6to da se napravi. Nai-dobre zvunni tam i kaz 4e ima gre6ka v akta za razdane i isika6 nov s imenata koito ste dali na deteto bez da se dobaviat novi.
Аватар
some

Мнение от some »

Ne smiatam!
Zena mi ima pone 50 imena se razlichni, zavisi koj oficialen dokument gledash.
:)
Vav BG bi bilo problem.
Аватар
Mark

Re: Различни имена на дете

Мнение от Mark »

BiskVitkA написа:Здравейте - обръщам се с молба да ми кажете какво да правя - значи детето ми е родено тук, в Certificat de naissance се води с две имена - извадих му от тук и български акт за раждане, но там вече е с три имена...

Смятате ли, че ще го считат за различен човек с това объркване на имената и какво мога да направя :?:
Благодаря
Ami razli4en 4owek, nadali, ako si ima i BG i CA passport.

Mojata da6teria e s familia OV, BG passport o6te ne sme prawili, smiatame sega kato se rodi i wtorata (jiwot i zdrawe da e), togawa i na dwete zaedno da naprawim i BG pasporti.

No i az sam na krastopat dali da si ostane sas sega6noto OV ili da e OVA :"))
Заключено