Vapros za obrazovanieto/diplomata???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
DOLPH

Vapros za obrazovanieto/diplomata???

Мнение от DOLPH »

Zdraveite!!!Bih iskal da pitam ako nqkoi e naqsno,dali ste mi priznaqt semestrialno zavarsena specialnost ot koqto mi predstoi darzaven izpit a veroqtno do intervuto ste se diplomiram.I kak da dokaza ,kakav dokument da izpratq za obrazovanieto v tozi slu4ai-akademi4na spravka ili uverenie?!!Ste vi bada mnogo blagodaren ako me posavetvate!! :D
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

В момента, тъй като образованието не е завършено няма да ти бъде признато, но е добре да изпратиш академична справка за положените изпити.Може да изпратиш и обяснение, че имаш държавен изпит след еди колко си време и тогава ще получиш дипломата си, но преди да им изпратиш тази диплома няма да ти дадат никакви точки за това образование. Ако на интервюто, вече имаш въпросната диплома ще ти признаят образованието, но първо трябва да събереш необходимите точки, за да те извикат на интервю. Помисли дали не е по-добре да изчакаш да си вземеш дипломата и тогава да подаваш документите.
Успех!
Аватар
Denis
Обратна връзка:

Мнение от Denis »

Най-приятелски сьвет,който почти се припокрива с този на AniK:Изчакай да си вземеш дипломата,защото без нея висшето ти образование няма да ти се признае(може би) и е много вероятно да не сьбереш необходимите точки.Иначе ти пожелавам успех. :D
Заключено