вече пети ден нямам отговор от Букурещ.......по e-mail

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lidiya
Обратна връзка:

вече пети ден нямам отговор от Букурещ.......по e-mail

Мнение от lidiya »

мед. 18 април...............и от тогава си чакам.
изпратих им допълнително пълномощно от бащата на детето ми - оригинал. вече е при тях няколко седмици. за нуждата от това пълномощно благоволиха да ме уведомят след мое запитване по
e-mail. тогава ми отговориха след точно 3 чasa.
в понеделник им изпратих пак маил, но до момента нямям отговор.
пристигнало е защото получих "confirmation".
какво да правя...дали да го изпратя отново в понеделник или пък ще ги раздразня :?: :?: :?:
така съм им насъбрала.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

ако имаш възможност им се обади и ги питай каква е причината за да се бавят толкова. Стискам палци. Ако им нямаш номера ми пиши да ти го пратя.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Juli-j
Обратна връзка:

Мнение от Juli-j »

аз им писах Май месец и още нямам отговор,ама ще изчакам Август :shock:
LaRue

Мнение от LaRue »

Juli-j написа:Моля всеки който е полу4ил дата за интервю за второто полугодие да пише.Аз самата си пуснах документите още март тази година,тогава -същия месец получих и обратната разписка от тях и от тогава ни вест ни кост.Моля ако има някои в подобна ситуация да пише ,че започнах да се притеснявам. :roll:
Juli-j написа:аз им писах Май месец и още нямам отговор,ама ще изчакам Август :shock:
От това което си написала в две различни теми излиза, че си по федералната процедура, така че е доста рано за покана да отидеш на интервю в Румъния.

Късмет!!!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Заключено