gez написа:
Allooooo
Ia po spokoino ve otvorko. I ne mi vikai idiot ili bash tarikat, shtoto niama da te traq dalgo. I predi da pochnesh s tvoite gnusni obidi ot mirizlivata ti usta vzemi procheti, ako mojesh da chetesh dali ne davam infoto koeto iskash. I ako si naistina tolkoz tap, che ne mojesh da se spravish bez posrednik i zatova te e qd super mnogo, ne si go izkarvai na men. Aide spasiavai se...
Sledva otgovora za pred vsichki:
gez написа:
Vapreki, che niamam tvoq otvratitelen mantalitet, ako ne biah dal edno obeshtanie sega shteshe da si celia naakan.
Gez se podpisva taka:
gez написа:
Ne vseki posrednik e laino!!!
Iavno ti e mnogo trudno da spazvash obestanieto da ne se durjish kato lajno
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Vij sega Ivandi.
Ne sam imal namerenie da izlagam pred vsichki tova, kolkoto i da mi se iskashe, ne samo zashtoto ne sam kato teb, a zashtoto samite vie me upreknahte che tova sa vaprosi za lichni saobshtenia.
A zashto sam go napisal moje bi se chudish - ami vij tvoite obidi po moi adres, bez dori da me poznavash?!?! I vednaga shte namerish otgovora!!! Ili smiatash che triabva da ti gledam "prekrasnite" dumi i da si malcha? Ne! Tochno tova malchanie e napravilo nashata darjava tolkova idiotska, prichinata za koeto qvno oshte ne ti e izvestna. Radvam se che pomognah i na teb, a imenno da go proumeesh!!! Pomisli ne sam li prav?
A sega shte kaja i na Bis - i ti nepravilno i prebarzano me uprekvash, zashtoto i as, tochno kato teb vednaga sled moeto intervu sednah i go opisah, kato se opitah da dam saveti na vsichki.
Gez