moga li da vzema po-kasno deteto ni?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mariana koleva

moga li da vzema po-kasno deteto ni?

Мнение от mariana koleva »

iskam da pitam mogem li v na4aloto nie da patuvame bez bebeto a posle kato se stabilizirame za niakolko meseca da go vzemem pri nas 4e e malko na 1 godina i 3 meseca e samo sega? a she tragvame do krai na godinata niamam mnogo da porasne. neka ako niakoi znae nesho pove4e da vi pishi.mersi. :roll:
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Можеш... но си прецени - дали наистина това ще е най-доброто решение...
Раздяла... мъка по бебето... няма да сте много в час като то е далеч... после нови пътувания...
Ти си решаваш.. но можеш!
Изображение
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Да можете, стига то да влезне до датата до която е валидна визата му (1 година от датата на която сте правили медицински). Аз ще те посъветвам обратното на Торнадо - ако имате възможност да го направите това, ще ви е мнооого по-лесно да се устроите първите 2-3 месеца.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

:) айде... объркахме й мислите....
Виж сега... на Митето по-може да се вярва... щото той е там...
аз само си разсъждавам.... :roll:
Изображение
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

по възможност най добре е някой баба/дядо да дойде тука и да помага-така и по-евтино ше излезе
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
fanny
Обратна връзка:

Мнение от fanny »

Ние ще пътуваме през септември тази година, а догодина през март ще се върна за да доведа малкия (той няма 3 години). Така 6 месеца ще сме разделени, но с малки деца е трудно да се устроиш в началото, да учиш език - те си имат режим и не може да не се съобразяваш с това.
Ако има кой да го гледа няколко месеца докато се устроите и настроите към канадската действителност, най-добре ще е.
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Caшо, съвета ти е перфектен, но незнам как пресни емигранти ще поканят бабите или дядовците да помагат.
Ние пристигнахме с децата и несъжаляваме. Намерихме сравнително бързо детска градина за малкото.
Ако го оставите в БГ ще бъдете свободни да търсите работа и двамата, ще устроите жилището, но то ще страда за вас и вие за него. Помислете хубаво, кое е по-доброто за него и за вас.
Изображение
Аватар
c200

Мнение от c200 »

абе я не се излагайте, вземайте си бебето, ще си го гледате тук. Малката я доведохме на година и половина този април, тръгна след 20 дни на градина и вече е по умна от тати си :-).
и без друго за 6 месеца тъй като гледам как се действа тука ни КОФИ ще ви огрее, ни шофьорски книжки (пак щели да стачкуват бастуните). няма какво толкова да му мислите, досега как сте го гледали :-)
П.С. конкретно по въпроса - току що отворих паспорта на бебето - визата е издадена март 2005 и е валидна до 18 януари 2006, т.е. точно една година след датата на медицинските. та ако ще го оставяте в БГ вашето бебе, гледайте да не прескочите валидността на визата, че кой знае какво чакане ще падне за втора виза
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
POLA

Мнение от POLA »

Между впро4ем колко се пла6та за детска градина в Квебек провинция?
Аватар
c200

Мнение от c200 »

7-20 $ на ден
държавните детски градини се канят да стачкуват от септември с цел вдигане на заплатите, така че мислете му :-)
на 7-доларовите правителството засега добавя още по 28 на ден, та става 35$
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

И аз бих ви посъветвала да си вземете детето.какво значи да се устроите?Има хора дето с години все нещо не могат да се устроят... и тогава какво?бебето действа много мобилизиращо - стягаш си гъза и решаваш проблемите, които възникват.Щото иначе няма накъде.Аз сега ужасно съжалявам, че не си взехме кортарака, ама все ми набиваха как дом.любимци били забранени.Егати тук във всеки апартамент има по една мазна дебела котка.нашият щеше да е една мършава котка, а в БГ минаваше за гигант.Ама стига за котки , а си взимайте човека с вас.не сте нито първите, нито ще сте последните.да уточня, че съм жена на c200, да не ме обвини някой в нещо...
Заключено