Angie1 написа:Privet na vsi4ki otnovo!
moi priyatel polu4il s pismoto si za viza i Annex 4, koito tryabva da popalni i izprati zaedno s pasportite za Bukurest.
az ne polu4ih takav Annex....
Знае ли някой кой е този анекс че аз нещо не мога да го намеря.
Благодаря предварително.
Аз ще ти помогна, Боцо.
Търсеният Анекс 4 е ТУК и представлява декларация от името на основният кандидат, че той и придружаващите го членове на семейството ще живеят в провинцията, която ги е избрала.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Благодаря за линка,
и много, интересно ние такова нещо не сме попълвли.
Странна работа. Всъшност какво се чудя, ние сме попълвали imm1419.pdf, който определено не съществува за БГ.
Linko написа:Аз ще ти помогна, Боцо.
Търсеният Анекс 4 е ТУК и представлява декларация от името на основният кандидат, че той и придружаващите го членове на семейството ще живеят в провинцията, която ги е избрала.
Въпросната декларация я има в изискуемите док. списъка на ,които се дава на интервюто,май
AniK написа:А кога се изпраща този Анекс 4, нали за Букурещ се изпраща Анекс 5, трябва ли и този Анекс 4 да се изпраща в Букурещ?
AniK, кандидатствалите по програма за селекция на която и да е друга провинция попълват Анекс 4, а само кандидатите за Квебек попълват и изпращат Анекс 5.
По същество тези два документа са едно и също нещо, само дето Анекс 5 е специално предназначен за Квебек, а Анекс 4, за която и да е друга провинция, която също си има свои програми и процедура за селектиране на кандидат-емигранти.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!