Колко време средно след медицинските...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
На К. Безсмъртни жената

Колко време средно след медицинските...

Мнение от На К. Безсмъртни жената »

е нормално да се получи писмо за визи???
Ние сме с медицински от 16/05, някой от тази дата "увековечил" ли се е с виза???
Таралежът е птица упорита, докато не го ритнеш, не излита.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Доколкото разбрах във форума, са забързали процедурата, незнам.
Но аз бях от чакащите, така, че не се притеснявай ще стане.
Аз съм в Канада от 2 години, и искам да те успокоя, ще стане и твоята работа, по-спокойно само.
Пожелавам ти повечко търпение и късмет понататък в новата реалност.
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

Ще дойде писмото, не бързай толкова. До 9 месеца след завеждането на досието (правоъгълния печат от писмото на баркодовете) ще дойде. Не е необходимо да се бърза, колкото повече се учи на търпение човек, толкова по-добре, щото тука ще ти е нужно доста :) Голяма страна, нещата бавно стават, и чакането е голямо. Търпение е важно :)
Ние получихме писмото 2 месеца след медицинските, да поясня поне :)
Аватар
На К. Безсмъртни жената

Svilko написа:Ще дойде писмото, не бързай толкова. До 9 месеца след завеждането на досието (правоъгълния печат от писмото на баркодовете) ще дойде. Не е необходимо да се бърза, колкото повече се учи на търпение човек, толкова по-добре, щото тука ще ти е нужно доста :) Голяма страна, нещата бавно стават, и чакането е голямо. Търпение е важно :)
Абе аз не, че съм са разбързала чак толкова, но проблема е, че имаме резервация за 04/09, а от авиокомпанията искат да платим билетите на 25/07 най-късно. А ако не излетим до края на септември, питам се има ли смисъл да пътуваме тази година :?: :?: :?:
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

На К. Безсмъртни жената написа:
Svilko написа:Ще дойде писмото, не бързай толкова. До 9 месеца след завеждането на досието (правоъгълния печат от писмото на баркодовете) ще дойде. Не е необходимо да се бърза, колкото повече се учи на търпение човек, толкова по-добре, щото тука ще ти е нужно доста :) Голяма страна, нещата бавно стават, и чакането е голямо. Търпение е важно :)
Абе аз не, че съм са разбързала чак толкова, но проблема е, че имаме резервация за 04/09, а от авиокомпанията искат да платим билетите на 25/07 най-късно. А ако не излетим до края на септември, питам се има ли смисъл да пътуваме тази година :?: :?: :?:
Не виждам проблем.Като не изпълните тази разервация ,направете си друга/и при различни компаний.От 04/09 до края на годината има 4 месеца,и питам се к'во ша правиш това време(запитай се и ти ).....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
На К. Безсмъртни жената

Дякон Игнатий написа:...От 04/09 до края на годината има 4 месеца,и питам се к'во ша правиш това време(запитай се и ти ).....
ОК, ама има ли смисъл ми е думата, да се връткаме из студовете с двегодишно дете, без кола, апарт и разни др. неща от първа необходимост :roll: Тук не е като да няма какво да правим,така че не е ли по-разумно да изчакаме все пак по-благоприятни климатични условия???
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Аз съм жената на Свилко.
Моя мъж малко се е объркал. Писмото за визите го получихме 42 дни след медицинските, т.е. малко повече от месец. Имам позната, която си получи писмото точно 1 месец след медицинските, но имам и познати (семейство), които получиха писмото 4-5 месеца след медицинските :roll: И нито един от споменатите хора не е правил допълнителни изследвания, рентгенови снимки и т.н. Просто лошо стечение на обстоятелствата :? А това семейство правиха медицински 10 дни преди нас, така че никой не може да каже защо е имало толкова голямо забавяне на писмото за визите :roll:
Ама за едно е прав моя мъж - трябва да се научите на търпение. Не плащайте билети, докато не дойде писмото за визи, че даже и докато си получите паспортите със залепените вече визи. Ако трябва намерете си друга агенция за билети, ако щете и друга авиокомпания. Ние нашите билети ги платихме 10 дни преди полета. Такова беше изискването на авиокомпанията - КЛМ. Ако някой се интересува от евтини билети, да ми пише ЛС. Аз вече бях дала координатите на нашата агенция, ама не ми се пишат пак.
И дано не ви се налага все пак да чакате много, защото знам какво е 8)
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Заключено