He-he Kolio, kakto mu vikaha edno vreme - devoyka starsha vazrastKolioBalkanski написа:ама тя е девоика бе
концерт на Iron Maiden в Торонто!
- Rainmaker
drugi kazvat che sa Black Sabbathsurvivor написа: A i ako dobre sam zapoznata ljubimite mi inache Led Zeppelin sa edva li ne predshestvenici na metala, taka che naistina poveche ni svarzva, otkolkoto razdelya.
ama znam li i az moje i Wagner da e
a tezi poniatia hard rock , metal sa si jurnalisticheski izmislici spored men
Аз съм бил и на двата.KolioBalkanski написа:а ти на колко концерта на Йес си бил ...Rainmaker написа: a na kolko concerta na Maiden si bil?
Yes бяха с Jon Anderson и Steve Howe. Пяха в оперна зала заедно с ванкувърския симфоничен оркестър което навежда на мисълта, че не би трябвало да е трудно да се постигне добър звук. Да, ама не - озвучаването беше отвратително, синхрон между групата и оркестъра почти липсваше и като цяло концертът беше много близко до какафония. Не знам чия беше вината за отвратителния звук, дали на Yes, дали на продуцентите, дали на озвучителите, но в крайна сметка останах силно разочарован от концерта им ...
Maiden пяха в закрит (хокеен) стадион. Концерт беше перфектен във всяко едно отношение и до момента е най-добрият концерт на който съм бил ...
Obey gravity ... It's the law!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
the yes symphonic tour beshe zle zashtoto naemaha muzikanti v vseki grad a ne patuvaha s tiah
v vancouver predpolagam e imalo mnogo aziatski muzikanti koito sa kato mashini i ne otdiavat ot takav vid muzika
moje i da ne sam prav
v vancouver predpolagam e imalo mnogo aziatski muzikanti koito sa kato mashini i ne otdiavat ot takav vid muzika
moje i da ne sam prav
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.