Просто трябва да си го поискате.
Как да си помогнем - FEVAL
FEVAL изпращат и когато си минал интервюто. Аз си го поисках по и-мейла и след три дни ми отговориха че са го пратили, а на следващата седмица го получих по пощата.
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
kak da si go poiskam tozi document?
Zdraveite! Nie minahme interview na 12 april no ne ni dadoha tozi document,kak da go iziskam sega,kam kogo da se obarna?
Niakoi znae li?
Pozdravi!
Niakoi znae li?
Pozdravi!
ПОСТОЯНСТВОТО Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ УСПЕХ!
- avve
- Обратна връзка:
обръщам се към Линко!
Здравей Линко,
Искам да споделя че ме озадачава и естествено огорчава това че са ти отказали сертификат! Пожелавам ти успех при повторната процедура! Разбирам защо инжинерната ти професия не е била зачетена като привилегирована, но образованието ти - би трябвало да набереш точки!!! На информац.сесии в София Ги Нолен каза, че се зачита образованието като провелигировано, когато си работил 1 година по специалността, а професията ти е от търсените, когато имаш мин. 6мес. трудов стаж!
Така че за професията може да сложат срок - както каза през последните 5 години, но за образованието давност няма!
Още веднъж - успех!
Искам да споделя че ме озадачава и естествено огорчава това че са ти отказали сертификат! Пожелавам ти успех при повторната процедура! Разбирам защо инжинерната ти професия не е била зачетена като привилегирована, но образованието ти - би трябвало да набереш точки!!! На информац.сесии в София Ги Нолен каза, че се зачита образованието като провелигировано, когато си работил 1 година по специалността, а професията ти е от търсените, когато имаш мин. 6мес. трудов стаж!
Така че за професията може да сложат срок - както каза през последните 5 години, но за образованието давност няма!
Още веднъж - успех!
Savoir c'est pouvoir!
-
monza_varna