Европейски съюз и емиграция
Европейски съюз и емиграция
Носят се някакви слухове ,че евентуалното членство на страната ни в EU ще промени и критериите за подбора на имигранти т.е. ще повиши изискванията към кандидатите.Някой има ли представа до колко това е вярно?!аз лично смятам че не би трябвало да има някви промени в тази посока ама де да знае човек.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Подозирам точно обратното.
В момента хит с кандидат емигрантите за Кебек са България и Румъния.Помислете си защо?
Ами щото никой нормален човек от бяла държава няма желание да емигрира.Поляци,чехи и унгарци и другите бивши представители на соц страните са относително добре и нямат желание да емигрират.
След 11/9 гледат да не вземат много чалми от Азия.
И кой остава?
-Пак ние и руснаците.
Така,че споко!
Те имат нужда от работна ръка там,така,че не се притеснявайте.
Не мисля,че ще завишат критериите.Те и сега не са ниски.
Това би означавало да се лишат от емигрантската вълна а те си имат държавна политика по въпроса.Ние сме им нужни.
Док........
В момента хит с кандидат емигрантите за Кебек са България и Румъния.Помислете си защо?
Ами щото никой нормален човек от бяла държава няма желание да емигрира.Поляци,чехи и унгарци и другите бивши представители на соц страните са относително добре и нямат желание да емигрират.
След 11/9 гледат да не вземат много чалми от Азия.
И кой остава?
-Пак ние и руснаците.
Така,че споко!
Те имат нужда от работна ръка там,така,че не се притеснявайте.
Не мисля,че ще завишат критериите.Те и сега не са ниски.
Това би означавало да се лишат от емигрантската вълна а те си имат държавна политика по въпроса.Ние сме им нужни.
Док........
TROUBLEMAKER
Re: Европейски съюз и емиграция
ivanko13 написа:Носят се някакви слухове ,че евентуалното членство на страната ни в EU ще промени и критериите за подбора на имигранти т.е. ще повиши изискванията към кандидатите.Някой има ли представа до колко това е вярно?!аз лично смятам че не би трябвало да има някви промени в тази посока ама де да знае човек.
Иванко, извинявай, но откъде точно се носят тези слухове?
Някои дето искат да разколебаят кандидат-имигрантите може би?
ами коко то вариантите са два притеснени кандидат имигранти и другите - хора, дето нищо не знаят за света ама те разубеждават да си останеш тука все едно са спецове от ООНИванко, извинявай, но откъде точно се носят тези слухове?
Някои дето искат да разколебаят кандидат-имигрантите може би?

Доктора е напално прав.
100% има статистика кои имигранти как се првспособяват-по то4но претопяват на новото място.Бг рите са супер- не правят обстности - като турските или индииските или китаиските например, по на4ин на живот не се разли4ават много от местните ,следвастото поколение родено на новото място -по4ти Бг ски не говори - абе с 2 думи идеален сорс за имигранти.
так 4е няма проблеми -навсякаде има липса на месо за месомела4ката та даже и тука в Немско все пове4е се говори от де да набавят хора-стот няма кои да ба4ка ЕВТИНО.
А бадестето сте покаже .......
100% има статистика кои имигранти как се првспособяват-по то4но претопяват на новото място.Бг рите са супер- не правят обстности - като турските или индииските или китаиските например, по на4ин на живот не се разли4ават много от местните ,следвастото поколение родено на новото място -по4ти Бг ски не говори - абе с 2 думи идеален сорс за имигранти.
так 4е няма проблеми -навсякаде има липса на месо за месомела4ката та даже и тука в Немско все пове4е се говори от де да набавят хора-стот няма кои да ба4ка ЕВТИНО.
А бадестето сте покаже .......

ми май да.хората решиха ,че така ще е по -добре за тях.не сме им нужни кой знае колко много, просто ще ни набиват канчетата по лесно.а и геополитиката го изисква - по-сигурни граници(поне те така смятат) и разбира се икономически ползи ,по малко граници от там по малко мита.Всички се досещаме кой ще спечели от цялата работа и кой ще загуби.Ще играем ролята на окрайнина за ЕС.не знам за добро или лошо.Е! със сигурност няма да е кой знае колко за доброАма ние ще влизаме ли в Евросъюза!?!?

Be te che niama da promeniat pravilata - niama (toku vij niakoi gi osadil za diskriminatsia pak). Tova koeto me pritesniava e da ne bi kat ni priemat v Evropata, nekoi umnik da reshi (kato v De) che balgarin moje da ima samo edno grajdanstvo...e te tova sha e tesla! Shtot ne znam za Vas, ama az Bg pasporta si ne davam!
Mi ot santimentalni podbudi osnovno...balgarka sam i t.n. Ama sashto taka ne mi se shte da triaa da se zapisvam v raionnoto kat hodia da vijdam nashte, da mi praviat problemi za imoti/nasledstvo i nai-veche ne mi se izpuska dalaverata s EU (ako sluchaino zeme che stane)...Hubavo e da ne si gori mostovete chovek...
С цялото ми уважение Баба Пено си позволявам да кажа мнението си в случай като този от който ти се опасяваш.BabaPena написа:Be te che niama da promeniat pravilata - niama (toku vij niakoi gi osadil za diskriminatsia pak). Tova koeto me pritesniava e da ne bi kat ni priemat v Evropata, nekoi umnik da reshi (kato v De) che balgarin moje da ima samo edno grajdanstvo...e te tova sha e tesla! Shtot ne znam za Vas, ama az Bg pasporta si ne davam!
Изобщо АМА ИЗОБЩО не ми пука за българският ми паспорт.
Ако това ще е цената готов съм да я платя веднага.
За съжаление цената ще бъде друга ......но и нея съм готов да платя.
С уважение: Док.........
TROUBLEMAKER
това не е воля, а принуда - просто нямаш избор!darklady написа:А, понякога точно, когато ги изгори има воля да спечели позицията, която преследва! :idea:BabaPena написа:...Hubavo e da ne si gori mostovete chovek...
а аз обичам да избирам!

Европа си е Европа колкото и хубаво да е в Канада!
Ние никога не можем да бъдем нито канадци, нито западноевропейци, нито японци независимо от нивото ни на английски, немски, испански или френски, независимо от парите, които получаваме, приспособимоста ни или годините ни на престой, просто защото сме родени в България - лично мнение продиктувано от престоите ми в доста държави.
За разлика от арабите, азиатците, испанците и така натък ние не сме способни да създаваме държави в държавите за да се чувстваме като у дома си навсякъде по света!
-
Е незнам за вас, но определено смятам, че няма да остана с българският си паспорт, ще си остана с истинското си име българско, но паспорта не го искам. И без това, ще станем граждани на света, за какво ми е европейското гражданство, достатъчно ми е да плащам данъци само в една държава, това е лично мой избор.
Така както избрах пътя на имигранството, така си избирам и да съм само гражданин на една държава. ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ!
Така както избрах пътя на имигранството, така си избирам и да съм само гражданин на една държава. ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ!