P Чета ви от доста време и съм приятно изненадана от духа на взаимопомощ, който цари във всички форуми. Реших да не съм само страничен наблюдател, а смело да споделя притесненията си с вас. Надявам се на същото добро отношение.
Как мислите, имам ли шанс ако кандидатствам след като съм на 40 години? Освен това съм сама с дете. Какво ниво на френски трябва да имам? Имам висше образование и две допълнителни специализации. :
Mislja, che imash vsichki shansove i njamash osnovanie da gledash na tova, che si sama s dete i na 40 kato negativ....
Po princip deteto moze da ti e samo v plus i ako frenskia i vsichki drugi pokazateli sa ti na nivo njama kakvo da te pritesnjava...
Ne znam kakvo e mnenieto na drugi hora vav foruma, no vamoznostite ,koito Canada predlaga na semeistva s edin roditel ne mogat vaobshte da se sravnjavat s tezi v BG ...
Pozelavam ti uspeh!
illina написа:P Чета ви от доста време и съм приятно изненадана от духа на взаимопомощ, който цари във всички форуми. Реших да не съм само страничен наблюдател, а смело да споделя притесненията си с вас. Надявам се на същото добро отношение.
Как мислите, имам ли шанс ако кандидатствам след като съм на 40 години? Освен това съм сама с дете. Какво ниво на френски трябва да имам? Имам висше образование и две допълнителни специализации. :
Действай!
Аз съм по-голям от тебе и се оправих.
Скоро ще заминавам.
Док........
Аз бях на 40 г и детето ми беше на 11 г.когато започнах процедурата Сега съм в Канада от 2 месеца (2 години по-късно) Мисля ,че няма от какво да се притесняваш.