Здравейте на всички.Ние кандидатстваме като conjoint de fait. Преди няколко дни взехме интервюто си и искаме по-бързо да изпратим документите си в Букурещ.
Може ли някой да ми каже какви документи се изпращат в Букурещ и кои от тях се попълват и от двамата кандидати, и кои само от водещия кандидат?А също и трябва ли да изпращаме пак адресните си регистрации и ако трябва, оригинала или копието изкарано за чужбина трябва да пратим?Благодаря ви предварително.
Документи за Букурещ
-
- Обратна връзка:
Хора нямате нужда от никакви посредници
формулярите са елементарни имена дати на раждане. къде и кога си учил , работил, изисква се минимално знаеене на фр или англ за тях
Ани подобни постинги има 2 малко по надолу погледни ги защото ...
формулярите са елементарни имена дати на раждане. къде и кога си учил , работил, изисква се минимално знаеене на фр или англ за тях
Ани подобни постинги има 2 малко по надолу погледни ги защото ...
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
Благодаря ви за отговорите. Ние и без туй мислим да си ги попълним сами, но все пак ме интересува въпроса кои от тези документи се попълват от двамата и кои само от водещия?А и като сме conjoint de fait, в документа за сведенията за членовете на семейството само моето име ли трябва да се пише или и на родителите?