Резултатите в Торонто
Аз все си мисля, че не Симеон (лично) управляваше, а ИДИОТИТЕ около него-Прекрасните му Министри...Светослав Севлиевски-престъпник, яко бъркал в медът, Максим Димов-не искам да коментирам, повраща ми се, най-големият зинизъм-Бойко Борисов-Мутра N1 на България,Славчо Богоев-без коментар, Министър на културата-видинското селянче Нина Чилова незнаеща кой е Златю Бояджиев.....Повръща ми се! Жалко за България.....аз лично за комунистите никога няма да гласувам-така съм възпитана, баща ми и дядо ми по лагери са лежали пък и още имам Мил спомен от Жан Виденовото управление, ЗА Симеон написах вече....събрал някакви неадекватни или престъпни елементи....моге би Батето този път ще се окаже прав, хващаш за ушите някаква партия отдясно, но лошото е, че вече на никой не вярвам и просто се уморих да се надявам-ЕТО ЗАЩО АЗ НЕ ГЛАСУВАХ!!!!!!НИКОЙ НЕ ОПРАВДА ДОСТАТЪЧНО ДОВЕРИЕТО МИ!!!!!!!ЖАЛКО! 

Приемам ти тезата,законите са за вси4ки в 4астност и тоя за реституциата и трябва да се прилагат към вси4ки равнопоставено.Цар симеон попада в това си право да бъде реституиран по закон ,но голямото НО:
-Къде е моралът на този 4овек да се ваиграе с комунистите.
Елиментарно погледнато излиза така ,за да си върна имотите ебал съм му майката на морала ,пал4ите на баща ми ще бъдат мои реститути.Няма лошо,4овека си гледа сметката ,като залага заради това авторитета си ,за който всъщност икой не беше 4увал по простата при4ина ,4е е достатъ4но непзнат субект за широката маса,което би трябвало поне малко да го притесни,ако нещата не опрат до сметка ,а до принцип.
Благородни4ески особи има навсякъде в Европа ,те са такива защото си градят авторитета пр4елейки симпатиите на хората със собственните си постъпки и поведение.Нашият благородник си избра пътя за да полу4и нещо което по презумпция и по закон е негово да си направи експиримент с един издухан народ ,което в никкъв слу4ай не би го поставило на достойно место в историята на нацията.То времето ,ще го покаже ,не искам да се правя на пророк,но факта да сложи хора в правителството си като един от кръстниците на мафията ,бившия кмет на Русе Димитъ Кал4ев избран от листата на Мултигруп като такъв и бившия кмет на Благоевград ,бос на южния клон на мафията Паскалев,министрите Петканов,Свинаров и мафиотския бос Борисов осъществил елиминацията на глвния свидетел по заговора Павлов не мъл4ат за благородни4еските му намерения.
-Къде е моралът на този 4овек да се ваиграе с комунистите.
Елиментарно погледнато излиза така ,за да си върна имотите ебал съм му майката на морала ,пал4ите на баща ми ще бъдат мои реститути.Няма лошо,4овека си гледа сметката ,като залага заради това авторитета си ,за който всъщност икой не беше 4увал по простата при4ина ,4е е достатъ4но непзнат субект за широката маса,което би трябвало поне малко да го притесни,ако нещата не опрат до сметка ,а до принцип.
Благородни4ески особи има навсякъде в Европа ,те са такива защото си градят авторитета пр4елейки симпатиите на хората със собственните си постъпки и поведение.Нашият благородник си избра пътя за да полу4и нещо което по презумпция и по закон е негово да си направи експиримент с един издухан народ ,което в никкъв слу4ай не би го поставило на достойно место в историята на нацията.То времето ,ще го покаже ,не искам да се правя на пророк,но факта да сложи хора в правителството си като един от кръстниците на мафията ,бившия кмет на Русе Димитъ Кал4ев избран от листата на Мултигруп като такъв и бившия кмет на Благоевград ,бос на южния клон на мафията Паскалев,министрите Петканов,Свинаров и мафиотския бос Борисов осъществил елиминацията на глвния свидетел по заговора Павлов не мъл4ат за благородни4еските му намерения.
- estoyanova
- Обратна връзка:
-
Отново искам да се извиня, но защо намесвате, царската особа, с останалите, които опетняват честтата му, и това са хора, които нямат нищо общо с него.
Не ви ли стана ясно, че това, което се вихри от предишните управници, иска да накърни логото на човек, който, няма нищо общо с това, което се вихреше през последните 13 години в България.
Немислите ли, че несправедливо, да се нанасят обиди върху личност, която не некърнила българското съзнание с нищо. Аз така като наблюдавам извън България само се славим с този човек. Така, че имайте малко срама, за това, което говорите и разпространявате, като неверни слухове.
Не ви ли стана ясно, че това, което се вихри от предишните управници, иска да накърни логото на човек, който, няма нищо общо с това, което се вихреше през последните 13 години в България.
Немислите ли, че несправедливо, да се нанасят обиди върху личност, която не некърнила българското съзнание с нищо. Аз така като наблюдавам извън България само се славим с този човек. Така, че имайте малко срама, за това, което говорите и разпространявате, като неверни слухове.
Представих си Станишев премиер - много забавно, нали? И ме гложди една интересна хипотеза - ако комунистите си бяха намерили преди 2-3 години по-подходяща личност за водач, дали нямаше да вземат повечко проценти - да речем, около 50, eh?!?
Като се ядосваш, наказваш себе си заради глупостта на другите.
-
Виж тук http://www.atakabg.com/forum/index.php и ще намериш още много подобни лафовеsasho71 написа:така е Иване, добре че пуснах за "Атака"хареса ми лафа "дециганизация"

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

- Blue Passion
- Расист-ново поколение
- estoyanova
- Обратна връзка:
Благодаря ти bate!Благодаря,че ми отговори!С теб си спорим отвреме-навреме и както веднъж ти казах,уважавам всяко мнение.Сега бегло да нахвърлям наколко факти,които ми правят впечатление от разгорелите се страсти.Прави впечатление,че в доста от изказванията отново присъства ВИЕ ТАМ и НИЕ ТУК.Не би трябвало да е така ,защото хората от турски произход гласуваха веднъж в Турция и бяха извозвани с рейсове за да гласуват още веднъж в БГ.Ето една остра необходимост от поправка в закона за гласуване на хора с двойно гражданство.Второ увжавам г-н Костов от един по-светъл негов период.Това,което беше обаче СДС в годините на 90-те не е това,което е днес.Младите хора между 25-35 с дата 25.06 в БГ/от гласувалите/ подкрепиха НДСВ.Защо не ОДС?Защото през 90-те и аз гласувах само и единствено за тях,но тогава всеки един кандидат и водач на листа беше познат или поне знаех кой е.С днешна дата само няколко водачи на листи тук в СФ мога да ги свържа с нещо конкретно.ОДС се разцепи и беше оглавено от Надка Михайлова/ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЛИБИЯ И ТЯХНОТО ГНИЕНЕ В ЗАНДАНА/между другото доказано,че е така от Външно/
Колкото и да са ми били мили и драги някога,това време никога няма да се върне и не е нужно човек да дава гласа си само от емоционални подбуди.
Ето фактите които мен ме шокират:
Гласували 18-25 г 17,3%
25-35г 17,2 %
..........
80 г. 29,99%
Групата на 25-35 годишните е гласувала почти изцяло за НДСВ/от работещата сфера/ и за АТАКА /основно от неработещата сфера или от тези с основно образование/
Аз лично не бих могла да се сърдя от този развой на събитията,защото съм гласувала/въпрос на избор/ нито мога да се сърдя на тези,които не са гласували/също въпрос на избор/ само мога да се надявам в създалата се ситуация да се вземе оптимално най-доброто решение за БГ,защото във всяко едно изказване в медиите от 2 дни г-н Доган заявява:Този път ДПС ще бъде безпощадна в исканията си!
Колкото и да са ми били мили и драги някога,това време никога няма да се върне и не е нужно човек да дава гласа си само от емоционални подбуди.
Ето фактите които мен ме шокират:
Гласували 18-25 г 17,3%
25-35г 17,2 %
..........
80 г. 29,99%
Групата на 25-35 годишните е гласувала почти изцяло за НДСВ/от работещата сфера/ и за АТАКА /основно от неработещата сфера или от тези с основно образование/
Аз лично не бих могла да се сърдя от този развой на събитията,защото съм гласувала/въпрос на избор/ нито мога да се сърдя на тези,които не са гласували/също въпрос на избор/ само мога да се надявам в създалата се ситуация да се вземе оптимално най-доброто решение за БГ,защото във всяко едно изказване в медиите от 2 дни г-н Доган заявява:Този път ДПС ще бъде безпощадна в исканията си!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
- Lub0
- Обратна връзка:
Стига с тея избори бре, много важно кой ще е министър прецедател, нищо няма да се промени нито във външната политика, нито пък във вътрешната, така, че е все тая и това са пак зрелища за народа...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- estoyanova
- Обратна връзка:
Хехехехе
А така!
27 юни 2005
Източник: СЕГА
Гичке, много изпускаш, че не си тука! Весело е, като викторина ми е покрай изборите. Най ми е кеф, че тоя пусти вот ошашави и вестниците - едни лъжат, без да искат, а други нарочно, ма!
Гичке, много изпускаш, че не си тука! Весело е, като викторина ми е покрай изборите. Най ми е кеф, че тоя пусти вот ошашави и вестниците - едни лъжат, без да искат, а други нарочно, ма! Майтап да става, нали. Примерно"Новинар"пише, че в Турция имало ниска избирателна активност. Ако не отвориш"24 часа", ще си останеш с това убеждение, ама Доганът другояче скроил работата, изглежда. Та в"24 часа"пише тъкмо обратното -"В Турция гласуваха двойно повече!"Гичке, сега върхът са едни -"А така!"им викат. На всички са им на кестерме тия! Ако другите, да речем, попитат дали може онака да стане нещо, тия им викат"А така!, А така!", и голяма гюрюлтия вдигат. Техният шеф, едно момче, Волен му името, в"Труд"се е изцепил:"Днес в България не е престижно да си българин, а престъпник, младеж, циганин, филипинец!
27 юни 2005
Източник: СЕГА
Гичке, много изпускаш, че не си тука! Весело е, като викторина ми е покрай изборите. Най ми е кеф, че тоя пусти вот ошашави и вестниците - едни лъжат, без да искат, а други нарочно, ма!
Гичке, много изпускаш, че не си тука! Весело е, като викторина ми е покрай изборите. Най ми е кеф, че тоя пусти вот ошашави и вестниците - едни лъжат, без да искат, а други нарочно, ма! Майтап да става, нали. Примерно"Новинар"пише, че в Турция имало ниска избирателна активност. Ако не отвориш"24 часа", ще си останеш с това убеждение, ама Доганът другояче скроил работата, изглежда. Та в"24 часа"пише тъкмо обратното -"В Турция гласуваха двойно повече!"Гичке, сега върхът са едни -"А така!"им викат. На всички са им на кестерме тия! Ако другите, да речем, попитат дали може онака да стане нещо, тия им викат"А така!, А така!", и голяма гюрюлтия вдигат. Техният шеф, едно момче, Волен му името, в"Труд"се е изцепил:"Днес в България не е престижно да си българин, а престъпник, младеж, циганин, филипинец!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
-
-