Обаждане днес от Виена

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Mariana

Обаждане днес от Виена

Мнение от Mariana »

Здравейте, все още съм много развълнувана - днес ни се обадиха по телефона и след това ни изпратиха факс с покана за интервю за 10 декември! Има ли някои друг от София с такава дата? Ще се радвам да се запознаем. И по-бързо известие за всички, които все още чакат!
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Вто Апр 27, 2004 11:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Moyat krastnik e na 10-ti prav sutrinta v 9:00. Toy obache ne vliza vav foruma. Az shte go chakam otpred pred konsulstvoto. Ako ne ste vednaga sled nego - elate, pak toy kato izleze shte razkazhe kakvo i kak e minalo.

Kasmet i uspeh!

Rosi
Аватар
Mariana

Мнение от Mariana »

Ние сме от 12.00 ч. , но може би ще отидем малко по-рано? Ще има ли сбирка този петък в София? И благодаря много за пожеланията!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Честито за поканата и от нас!
Много успехи и повече сигурност и увереност в деня на интервюто!
Kali

Мнение от Kali »

Chestito i ot nas.
Znam kolko e iznerviasto chakaneto na tazi pokana. No sega veche ostava ucheneto po freneski. Nie sme na 17.12, molia vi kato minete interviewto drasneto dva reda koi izpitvastiia, kak e minalo.
Uspeh na interviewto i sled nego.
chao
jery
Обратна връзка:

!!!

Мнение от jery »

Ние сме в очакване на поканата - второто полугодие на 2003. Изпратихме вторите документи в началото на септември. Не знам дали все още има вероятност да получим покана в тези дни.
Можеш ли да ми кажеш кога изпрати вторите си документи. И как премина разговора по телефона. За какво те питаха?
Ако не разполагам с факс как може да си получа поканата?

УСПЕХ НА ИТЕРВЮТО! :)
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Честито и успех на интервюто!!!
Дано да мине много леко!!!
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Na sreshtite v Sofia ste dobre doshli, Mariana, vie i vseki koyto iska da doyde.

18 h, petak, birariya Bohemi (na Popa).

E, do petak?

Pozdravi,

R&B
Аватар
Mariana

Мнение от Mariana »

До jery - подадохме вторите документи 3.09. А самото обаждане беше за да ме попитат дали съм съгласна да се ява на интервю на 10.12 тъй като е много скоро и няма време да ми изпращат поканата по пощата. Госпожата ме попита дали ще може да ми изпрати поканата по факс и аз й дадох един номер на факс с уговорката да ми го изпрати след петнайсет минути за да съм там да си го получа лично, а не други да го четат. Поканата се състои от три листа - първия, че са запознати с намерението ми да емигрирам в Квебек и че ме канят на еди коя си дата да се явя на интервю. Вторият лист е потвърждението, което трябва да им изпратя, или отказ в случай че не мога да се явя на тази дата и причини за отказа и третият лист съдържа информация относно документите които трябва да се носят. Пожелавам и на теб възможно най-скоро да получиш въпросната покана и успех!

Благодаря на всички за пожелания и до петък в Бохеми!
Аватар
Morgana
Обратна връзка:

Мнение от Morgana »

strahotno! s kakyv frenski ste? tia na frenski li si govori s teb?

az pratih na 5.09 i oshte chakam....
Заключено