Обаждане днес от Виена
Обаждане днес от Виена
Здравейте, все още съм много развълнувана - днес ни се обадиха по телефона и след това ни изпратиха факс с покана за интервю за 10 декември! Има ли някои друг от София с такава дата? Ще се радвам да се запознаем. И по-бързо известие за всички, които все още чакат!
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
- Rosi i Bobi
!!!
Ние сме в очакване на поканата - второто полугодие на 2003. Изпратихме вторите документи в началото на септември. Не знам дали все още има вероятност да получим покана в тези дни.
Можеш ли да ми кажеш кога изпрати вторите си документи. И как премина разговора по телефона. За какво те питаха?
Ако не разполагам с факс как може да си получа поканата?
УСПЕХ НА ИТЕРВЮТО!
Можеш ли да ми кажеш кога изпрати вторите си документи. И как премина разговора по телефона. За какво те питаха?
Ако не разполагам с факс как може да си получа поканата?
УСПЕХ НА ИТЕРВЮТО!

- Rosi i Bobi
До jery - подадохме вторите документи 3.09. А самото обаждане беше за да ме попитат дали съм съгласна да се ява на интервю на 10.12 тъй като е много скоро и няма време да ми изпращат поканата по пощата. Госпожата ме попита дали ще може да ми изпрати поканата по факс и аз й дадох един номер на факс с уговорката да ми го изпрати след петнайсет минути за да съм там да си го получа лично, а не други да го четат. Поканата се състои от три листа - първия, че са запознати с намерението ми да емигрирам в Квебек и че ме канят на еди коя си дата да се явя на интервю. Вторият лист е потвърждението, което трябва да им изпратя, или отказ в случай че не мога да се явя на тази дата и причини за отказа и третият лист съдържа информация относно документите които трябва да се носят. Пожелавам и на теб възможно най-скоро да получиш въпросната покана и успех!
Благодаря на всички за пожелания и до петък в Бохеми!
Благодаря на всички за пожелания и до петък в Бохеми!