Колко точки носи ..... ?
Колко точки носи ..... ?
Ако имаш оферта за работа, колко точки носи?
Ботца не знам точно, но аз например си носих факс от канадска компания, в който пишеше, че когато пристигна ще бъда интервюиран и има голяма вероятност да ме вземат на работа, поради качествата показани до момента в работата с компанията....
мадам Волси след като го прочете каза че това е много хубаво, написа нещо на лаптопа и даже каза:
значи няма да ходиш в Квебек както си писал ами направо в Мтл и на работа......
Предполагам че дава предимства!
мадам Волси след като го прочете каза че това е много хубаво, написа нещо на лаптопа и даже каза:
значи няма да ходиш в Квебек както си писал ами направо в Мтл и на работа......
Предполагам че дава предимства!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Прав си, но само до някъде, Боцо.
Преди всичко, за да бъдеш оценяван по програмата "Осигурена работа", предложението за работа трябва да е направено в съответствие със законовите изисквания, които накратко са дадени ТУК. Ако всичко това е изпълнено, то кандидат-емигранта получава директно 15 т. по параграф 2А на Анекс 1 от Правилника за селекция. Но всички останали параграфи си го касаят и той ще бъде оценяван по тях, както всички останали кандидати.
И няма такова нещо - ако имаш осигурена работа в Квебек, то не се явяваш на интервю. Тук някой те е подвел, или грешно си разбрал.
Преди всичко, за да бъдеш оценяван по програмата "Осигурена работа", предложението за работа трябва да е направено в съответствие със законовите изисквания, които накратко са дадени ТУК. Ако всичко това е изпълнено, то кандидат-емигранта получава директно 15 т. по параграф 2А на Анекс 1 от Правилника за селекция. Но всички останали параграфи си го касаят и той ще бъде оценяван по тях, както всички останали кандидати.
И няма такова нещо - ако имаш осигурена работа в Квебек, то не се явяваш на интервю. Тук някой те е подвел, или грешно си разбрал.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
По-скоро ти си го разбрал погрешно, той има предвид че работата за работа е абсолютно сигурна, т.е. кандидата дори няма нужда да се явява на интервю за работа.Linko написа:И няма такова нещо - ако имаш осигурена работа в Квебек, то не се явяваш на интервю. Тук някой те е подвел, или грешно си разбрал.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Да, май се е получило недоразумение. Аз помислих, че става дума за интервюто за емиграция.
Иначе е пределно ясно, че при получено предложение за осигурена работа съгласно посочените изисквания, не можем да говорим за каквото и да е предстоящо интервю за работа.
Иначе е пределно ясно, че при получено предложение за осигурена работа съгласно посочените изисквания, не можем да говорим за каквото и да е предстоящо интервю за работа.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!