попълване на формуляри за Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mushichka

попълване на формуляри за Букурещ

Мнение от mushichka »

Здравейте !
За първи път пиша във форума, досега само четях полезната информация. Имаме дата за интервю на 07.07. , но вече започнах да разглеждам формулярите за Букурещ и имам няколко чуденки по формуляра за сведения за семейството : изискването за кирилица само за имената ли се отнася или за цялата информация за всички графи. И също в какъв ред изписвате имената - фамилия, собствено име, бащино или ...?
Твърдо съм решена да си ги попълня сама, защото за първите формуляри платихме 50 лв. и имат грешки. Благодаря предварително ! Пожелавам успих на всички,които се готвят за интервю като нас ! :D
Аватар
Danail
Обратна връзка:

Мнение от Danail »

Виж, ние скоро изпращахме док за Букурещ - има доста особености. Първо самите бланки, които сваляш от интернет сайта, трябва да се обработят и тогава ще може да се пише в тях на латиница и т. н. Ако искаш мога да ти изпратя нашите формуляри с нашите данни, но ... това е лична информация. Как ще се споразумеем? :) пиши ми маил или лично съобщение. Венета&Данаил ( в случая - Данаил)
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
Заключено