Успешно второ интервю на 16 юни 2005

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
D&N
Обратна връзка:

Успешно второ интервю на 16 юни 2005

Мнение от D&N »

Успяхме да хванем последния влак за Quebec. За втори път се явихме на интервю и за втори път бяхме при La Rue, дори преводачката беше същата. Първият път не ни достигаха три точки, които сега ги наваксахме с 1 точка от трудов стаж (преди имах 4 години трудов стаж по специалноста, а сега 5 години) и 2 точки за бебето ни ( на първото интервю жена ми беше бременна в деветия месец, а на второто - имаме син на 10 месеца и половина). La Rue ни посрещна като стари познати. Започна да говори с жена ми за бебето. Поиска паспорта на детето, моята трудова книжка и актуална банкова референция, след което ни разпечата сертификатите. Докато ги разпечатваше, съпругата ми го попита откъде е и той каза, че е от Монтреал, но голяма част от времето си го прекарва във Виена, а също така ходи в командировка в България, Румъния, Молдова, Украйна, Русия и Албания. Пожела ни bon voyage и каза, че би се радвал да се видим някой ден в Монтреал. Цялото интервю отне 15 минути с разпечатката на сертификатите.
Аватар
Dani§Ticho
Обратна връзка:

Мнение от Dani§Ticho »

Честито! Лека и бърза процедура от тук нататък :lol:
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Честито :partytime: :haplio: :beer2:
Пожелавам ви много успех от тук нататък.
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Честито и от мен. Успех нататък.
Suny

Мнение от Suny »

ЧЕСТИТО!!! :dance: :haplio: :tuut:
Много късмет и успехи ви желаем:):)
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Браво хора
мн се радвам за вас :D
лека и бърза нататък процедура и успехи в канадата
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
nobleman

Мнение от nobleman »

:partytime: Честито и от мен.... :beer: айде сега набрегнете на биричките :D , че вън е една жега. Пожелавам ви попътен вятър и много късмет!
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Честито и от нас.Ние бяхме с вас в същия ден .Ние също минахме и то за около 30 мин.Този път беше много по-лесно....но е факт че и ние доста се подготвихме с френския :P
Заключено