Този форум....
Vij, Haidu, az lichno smyatam che edna ot prichinite foruma da e na tova deredje sa tochno samorazpravite. Ne zabelejkite, za nyakoe otklonenie ot dobriya ton a imenno samorazpravite i "nasolyavaniyata". Na mnogo hora im pisna ot tochno tiya gluposti na samorazpravyashti se mnogoznaikovci, deto ot vsichko razbirat i si otidoha, i si otidoha naistina svestni hora koito imat mnogo po smisleni neshta da pravyat otkolkoto da se zarejdat s otricatelna energiya kakto pisa Godis. Otidoha si zashtoto, sashtite tezi vseznaikovci, ako ne se darleha, to zapochvaha da si pravyat neumestni shegi v seriozni temi i pak dovejdaha neshtata do nasolyavane. Taka che pak povtaryam - veki da si gleda rabotata, kogato temata e seriozna, ako moje da pomogne dobre, ako ne i malchanieto e pomosht! I drug pat go byah pisal:
- haide pisaneto da ne ni izprevarva misleneto
i oshte edno
- kato ni zasarbi g***a da ne si go cheshem zadaljitelno s foruma zashtoto v momenta imame klaviatura i ni marzi da si dignem racete ot neya!
Prekaleno se razpisah, koeto pak me vrashta na misalta za trafika, mislya che e dostatachno daje prekaleno....
- haide pisaneto da ne ni izprevarva misleneto
i oshte edno
- kato ni zasarbi g***a da ne si go cheshem zadaljitelno s foruma zashtoto v momenta imame klaviatura i ni marzi da si dignem racete ot neya!
Prekaleno se razpisah, koeto pak me vrashta na misalta za trafika, mislya che e dostatachno daje prekaleno....
Аз пък съм доволна, че форумът вече не ми харесва, защото така се скъси чувствително висенето ми в него, което аз иначе нямах ината да направя
Благодаря на всички, които се стараят (волно или неволно) да ме излекуват от бгканадаманията
За всички, които визирам: имате по няколко
от мен 

Благодаря на всички, които се стараят (волно или неволно) да ме излекуват от бгканадаманията

За всички, които визирам: имате по няколко

Обичам да преча
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ако визираш мен - не си права, но няма да се хабя да те убеждавам...anito написа:Аз пък съм доволна, че форумът вече не ми харесва, защото така се скъси чувствително висенето ми в него, което аз иначе нямах ината да направя![]()
Благодаря на всички, които се стараят (волно или неволно) да ме излекуват от бгканадаманията![]()
За всички, които визирам: имате по няколкоот мен
Явно се ценят повече пердетата, отколкото искрените думи...
Мерси за бирата все пак!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
spomnih si neshto:))
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 00&start=0
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 00&start=0
Ив, само 1 човек не може да го направи (да ме избави от манията ми). Искат се усилията на повече хора, и то продължително време.IvHaydu написа: Ако визираш мен - не си права, но няма да се хабя да те убеждавам...
Явно се ценят повече пердетата, отколкото искрените думи...
Мерси за бирата все пак!

Ти сигурно заради бирата реагираш, че се отнася за теб

Обичам да преча
забележка:
защо тази тема е в този форум?
за кво се борим имам предвид?
Годис ,дразнят те конфликтите а пускаш темата в този форум...
сори че звучи като забележка-ти си един от потребителите ,към които нямам забележки-обаче е логично да я пуснеш тая тема в другия форум ,особено като се има предвид ,че и целта и е такава една.
защо тази тема е в този форум?
за кво се борим имам предвид?
Годис ,дразнят те конфликтите а пускаш темата в този форум...
сори че звучи като забележка-ти си един от потребителите ,към които нямам забележки-обаче е логично да я пуснеш тая тема в другия форум ,особено като се има предвид ,че и целта и е такава една.
Е за това искам да бях психолог - виждаш ли - досега в тази тема конфликт не виждам, обаче ти видя.
Добре де, идеята е следната - да се вземат някои хора в ръце и да престанат да флудват форума с глупости - за глупостите да си ходят в храсталака. Да си мерят ..... и да се възпитават полово.
Темата касае точно този форум и затова я поместих тук, другото беше да копна списъка с правилата на форума и да го пратя на администратори и модератори, щото явно са забравили какво са писали там.
А целта е много проста - да си запазя удоволствието от четенето. Другия вариант беше просто да спра да влизам тук. Което поради егоистичната ми натура не ми се прави
Та такива ми ти работи ТНС - няма смисъл изобщо да ти минава през ума, че темата е пусната с цел пораждане на конфликт - за да стане това, трябва да има някой нападнат и някой обиден. Виждаш ли нещо такова тук?

Добре де, идеята е следната - да се вземат някои хора в ръце и да престанат да флудват форума с глупости - за глупостите да си ходят в храсталака. Да си мерят ..... и да се възпитават полово.
Темата касае точно този форум и затова я поместих тук, другото беше да копна списъка с правилата на форума и да го пратя на администратори и модератори, щото явно са забравили какво са писали там.
А целта е много проста - да си запазя удоволствието от четенето. Другия вариант беше просто да спра да влизам тук. Което поради егоистичната ми натура не ми се прави

Та такива ми ти работи ТНС - няма смисъл изобщо да ти минава през ума, че темата е пусната с цел пораждане на конфликт - за да стане това, трябва да има някой нападнат и някой обиден. Виждаш ли нещо такова тук?
Дами и господа от випуск 97, мажете се с плажно масло.
po-gore vi kazah da go prochetete, ama koj ti chete
)
po-gore vi kazah da go prochetete, ama koj ti chete

Ами и аз да кажа мнението си.
Следя форума от 2003. Получил съм много помощ от хора, които реално не познавам и може никога да не видя. Помагал съм когато съм можел. Идеята на форума е добра според мен. Естествено разни хора - различно възпитание. Анонимността гарантира че можеш да нагрубиш и обидиш, да провокираш и избиваш комплекси безнаказано. Лошо е че се губят хора желаещи и можещи да помагат на незнаещите. Всеки сам си прави равносметка - дали да пише, какво да пише и така.
Та една молба - пишете по същество, спазвайте добрия тон и всички ще са доволни.
Един пример - Линко. Постинги винаги по темата, нищо странично, без излишни коментари, без заяждане и обиждане, подмятания и квото се сетите още. И естествено никой не се заяжда с него, не го цитира и т.н.
Дано некой ден да мога да му стисна ръката.
Айде и успех на всички
Следя форума от 2003. Получил съм много помощ от хора, които реално не познавам и може никога да не видя. Помагал съм когато съм можел. Идеята на форума е добра според мен. Естествено разни хора - различно възпитание. Анонимността гарантира че можеш да нагрубиш и обидиш, да провокираш и избиваш комплекси безнаказано. Лошо е че се губят хора желаещи и можещи да помагат на незнаещите. Всеки сам си прави равносметка - дали да пише, какво да пише и така.
Та една молба - пишете по същество, спазвайте добрия тон и всички ще са доволни.
Един пример - Линко. Постинги винаги по темата, нищо странично, без излишни коментари, без заяждане и обиждане, подмятания и квото се сетите още. И естествено никой не се заяжда с него, не го цитира и т.н.
Дано некой ден да мога да му стисна ръката.
Айде и успех на всички
G_Rosi , преди доста време бях чела това за плажното масло ., даже мисля , че автора не беше точно Кърт Вонегът , както и да е .
Това е най-смислената препоръка и съвет , събрана в модерна реч , която съм виждала . Всеки ден можеш да видиш всякакви съвети , велики мисли , но никога не бях виждала нещо по-смислено , предадено по толкова обикновен начин , та да те накара да се замислиш . Аз лично спазвам неволно доста от това , което е написано и то от време преди знам и да обърна внимание на обръщението към випуска . Препоръчвам го на всички , които страдат от "нетърпение"
.
Това е най-смислената препоръка и съвет , събрана в модерна реч , която съм виждала . Всеки ден можеш да видиш всякакви съвети , велики мисли , но никога не бях виждала нещо по-смислено , предадено по толкова обикновен начин , та да те накара да се замислиш . Аз лично спазвам неволно доста от това , което е написано и то от време преди знам и да обърна внимание на обръщението към випуска . Препоръчвам го на всички , които страдат от "нетърпение"

"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .