pokupka na avtomobil s kredit

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
bateto

pokupka na avtomobil s kredit

Мнение от bateto »

Ima li nyakoy opit v pokupkata na avtomobil s kredit ot dilar ili pone da e nayasno s iziskvaniyata im za otpuskane na kredita.Okolo men situaciyata e slednata,ot okolo godina sas saprugata mi rabotim ,no sme smenili nyakolko raboti i e imalo periodi kogato ediniya ot dvamata e bil bez rabota ,no obshto vzeto za poslednite 6m. sme imali postoyanna ,az prekasnah samo za 2m. kato uchenik i imam otpusnat studentski zaem ,koyto ne sam zapochnal da izplashtam vse oshte.Ot skoro zapochnah nova rabota ,no nyamam kredit. karti,saprugata mi ima dve,no iskame zaema da e na moe ime,tova ot znachenie li e che nyamam kredit istoriya ,osven uchen. zaem i dali ste povliyae ili gi interisuvat dohodite na semeystvoto samo i dokazatelstva za redovno plashtani smetki.T.e. bez nalichieto na kredit. karti mogat li da otpusnat zaem na moe ime kato kandidatstvame sas semeen dohod da rechem 20d. na chas full time,gena mi nyama prosrocheni plashtaniya ili zabavyaniya po neynite karti.Otnasya se za ne skapa kola 7-10000d. s mesechna vnoska okolo 200d.I barzo li stava sled aplayvaneto.
Rosi

Re: pokupka na avtomobil s kredit

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Чет Мар 11, 2004 3:33 pm, променено общо 1 път.
bateto

Мнение от bateto »

Ami da kagem ,che kandidatstvame dvamata za zaema ,a tya e s dobra kredit. istoriya ,a az v toya sluchay sam bez takava ,mogat li da go otpusnat na dvamata na imeto,az sam sas shof. knigka i az ste polzvam kolata ,zaradi tova mi e neobhodimo i moeto ime da prisastva.Vse pak studentskiya zaem ne pravi li taya kredit. istoriya.Vazmogno li e pri dilara ,az da popalnya formulyarite ot imeto na dvamata,a gena mi pri nugda samo da se razpishe,ponege ste hodya utre da se zapoznaya sas situaciyata ,a tya e na rabota .
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Чет Мар 11, 2004 3:34 pm, променено общо 1 път.
bateto

Мнение от bateto »

Mersi Rosi.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

moga da ti kaja kak e v USA,mislia che niama razlika.Nai-e dobre da kandidastvate i dvamata,zashtoto ima po-goliam shans da vi otpyusnat kredit.може би ще ви искат някаква първоначална вноска.Тук са големи цигани,и като отидеш да си купиш кола,не ти казават какво искат,ами те питат-ти колко можеш да отделяш на месец?Може би ще ти предложат някаква месечна вноскаотначало,но в никакъв случаи не се съгласяваи,сконни са и обикновенно падат много от тази първа цена.Те ще ти кажат,че това е за теб първа кола на кредит,и искат да са сигурни,ти пук им кажи че си на пълно раб.време,и това е добре за теб.По принцип никои няма да те пита от колко време работиш,ще ти искат чековете за последните 1-2 месеца.Със сигурност ще ти дадат кола,въпроса е дали ще те задоволи цената,коиато ще ти дадат.Ако е много висока,моят съвет е-изчакаи 1-2 месеца,и пак опитаи
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

bateto написа:Ami da kagem ,che kandidatstvame dvamata za zaema ,a tya e s dobra kredit. istoriya ,a az v toya sluchay sam bez takava ,mogat li da go otpusnat na dvamata na imeto,az sam sas shof. knigka i az ste polzvam kolata ,zaradi tova mi e neobhodimo i moeto ime da prisastva.Vse pak studentskiya zaem ne pravi li taya kredit. istoriya.Vazmogno li e pri dilara ,az da popalnya formulyarite ot imeto na dvamata,a gena mi pri nugda samo da se razpishe,ponege ste hodya utre da se zapoznaya sas situaciyata ,a tya e na rabota .
otidi i probvai - v nai loshia sluchai shte ti otkajat no pochti e sigurno che shte vzemesh ako imate dohodi
preporachvam ti da ne hodish pri factory dealer a pri malak chasten no s dobra reputacia
pazari se za cena na kolata a ne za mesechni vnoski
kogato spazarite nai niskata vazmojna cena im kaji che iskash credit i aplikiraite
az imam dosta opit s tova taka che pitai
dobre e sashto i da probvash za car loan s vashata banka - po blagopriatni lihvli a i te ti imat client history,,,sashto probvai za line of credit - oshte po eftino ot car loan i ne se iziskva da imash full insurance coverage
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Vladimir Nikolov
Обратна връзка:

Мнение от Vladimir Nikolov »

Ami da kagem ,che kandidatstvame dvamata za zaema ,a tya e s dobra kredit. istoriya ,a az v toya sluchay sam bez takava ,mogat li da go otpusnat na dvamata na imeto,az sam sas shof. knigka i az ste polzvam kolata ,zaradi tova mi e neobhodimo i moeto ime da prisastva.
Koi shte kara kolata niama nishto obshto s tova koi shte ia plati.
Zaema moje da go otpusnat na jena ti, a zastrahovka da si napravish samo ti.

Jena ti otiva v bankata s koiato operira, i iska zaem za kola(pri polojenie che niamate mnogo kreditna istoria po-veroiatno e da vi nakarat da ipotekirate kolata za da vi otpusnat zaema...po tozi nachin si vruzvat gashtite). Nakratko:
1. Iskate ot bankata zaem za avtomobil s ipoteka.
Ako kajat che niama problem
2. Otivate pri firmata prodavach i tam vi praviat dogovor za prodajba na izbranata ot vas kola, koito go zanasiate v bankata(ili te go izprashtat po faksa direktno.)
3. V bankatata si davat suglasieto, podpisvate dogovora s banakata i s prodavacha i si pribirate kolata.

Moiat suvet e predi da poiskate zaem, da probvate dali niama da vi otpusnat marge de credit, tui kato ot po-gore spomenatite 3 tochki shte ostane samo 3-tata :)

Ima i oshte 1 variant, na koito mu vikat pret-rachat.

M/y drugoto nai-dobre si ugovorete sreshta v bankata, obiasnete che iskate da si kupite kola i te samite shte vi kajat kakvo da pravite i kakvi varianti sushtestvuvat.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

вярно е писаното по-горе,ама ние с малко късмет си плащаме кола,която я купихме директно от дилър,и плащаме почти никаква лихва-по няколко долара на месец.Според мен всичко е късмет,ние си купихме колата,когато ги разпродаваха(беше септември,и започваха да вадят новите модели).отначало ни казаха голяма месечна вноска,ние (вече бяхме печени,след многоброините ходения по автокъшите),си тръгнахме,те взеха да ни дърпат да се върнем,както ти писах по-горе-циганска работа.Същия ден не направихме сделката,ама се върнахме да другия ден,и те вече бяха склонни на наща цена,и подписахме.Не сме имали нито работа от години,имахме чекове от 2 месеца.откогато и работехме,и нямахме кредитна история.
Успех!!!!!
Заключено