Ednoposo4en bilet za Montreal s Lufhtansa-vupros
-
Ednoposo4en bilet za Montreal s Lufhtansa-vupros
Zdraveite vsi4ki ! Porovih nazad vuv foruma i iz4etoh dosta za aviokompaniite. Smiatam da letia za Montreal s Lufhtansa po kup pri4ini, ala sled iz4etenoto se pritesnih za ednoposo4nia bilet. Ot Poleti.com kazvat, 4e moje da se zakupi ednoposo4en.Vuzmojno li e te mi prodadat takuv "zatavryaiki si o4ite", kakto izliza spored info-to vuv foruma, a posle da imam problemi pri ka4vaneto v samoleta v Munhen ( ne pri vlizaneto v Kanada) ? Niakoi imal li problem ot tozi rod sred putuvalite s Britsh Airlines ili Lufthansa? Za Olympic razbrah,4e sa go pravili na vupros v niakolko slu4aya......
- mitko pitko
Ние пътувахме миналата година с Луфтханза с еднопосочни билети и нямахме никакъв проблем. Доколкото си спомням от агенцията в началото споменаха нещо подобно, че германците избягвали да дават еднопосочни, но в крайна сметка стана работата. Искаха ни и копие от визите. Не знам дали това е стандартна процедура или има връзка със случая.
Ние също пътувахме миналата година с Луфтханза с еднопосочни билети и нямахме никакви проблеми. Полета беше също през Мюнхен ( много красиво летище, Монреалското няма да коментирам как ми изглеждаше след това).
Пробвахме различни комбинации като избор на авиокомпания, главния проблем беше пристигането да е в по-човешко време и накрая се спряхме на Луфтханза.
За еднопосочните билети също в началото малко се правиха на ударени, но вие пък си питайте. Проблеми не сме имали никъде и бяхме много доволни от обслужването.
Пробвахме различни комбинации като избор на авиокомпания, главния проблем беше пристигането да е в по-човешко време и накрая се спряхме на Луфтханза.
За еднопосочните билети също в началото малко се правиха на ударени, но вие пък си питайте. Проблеми не сме имали никъде и бяхме много доволни от обслужването.
Botzo написа:А как ли изглежда софийското, или не можем да го изкоментираме защото трудно може да се нарече летище.....( много красиво летище, Монреалското няма да коментирам как ми изглеждаше след това).....
Абе щом и от там излетяхме, значи има нещо общо с летищата, обаче въпроса е за новите неща, които виждаш и за това, къде се намират, ама това е друга тема.