Ednoposo4en bilet za Montreal s Lufhtansa-vupros

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
agnesa terzyiska

Ednoposo4en bilet za Montreal s Lufhtansa-vupros

Мнение от agnesa terzyiska »

Zdraveite vsi4ki ! Porovih nazad vuv foruma i iz4etoh dosta za aviokompaniite. Smiatam da letia za Montreal s Lufhtansa po kup pri4ini, ala sled iz4etenoto se pritesnih za ednoposo4nia bilet. Ot Poleti.com kazvat, 4e moje da se zakupi ednoposo4en.Vuzmojno li e te mi prodadat takuv "zatavryaiki si o4ite", kakto izliza spored info-to vuv foruma, a posle da imam problemi pri ka4vaneto v samoleta v Munhen ( ne pri vlizaneto v Kanada) ? Niakoi imal li problem ot tozi rod sred putuvalite s Britsh Airlines ili Lufthansa? Za Olympic razbrah,4e sa go pravili na vupros v niakolko slu4aya......
Аватар
mitko pitko

Мнение от mitko pitko »

Ние пътувахме миналата година с Луфтханза с еднопосочни билети и нямахме никакъв проблем. Доколкото си спомням от агенцията в началото споменаха нещо подобно, че германците избягвали да дават еднопосочни, но в крайна сметка стана работата. Искаха ни и копие от визите. Не знам дали това е стандартна процедура или има връзка със случая.
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Ние също пътувахме миналата година с Луфтханза с еднопосочни билети и нямахме никакви проблеми. Полета беше също през Мюнхен ( много красиво летище, Монреалското няма да коментирам как ми изглеждаше след това).
Пробвахме различни комбинации като избор на авиокомпания, главния проблем беше пристигането да е в по-човешко време и накрая се спряхме на Луфтханза.
За еднопосочните билети също в началото малко се правиха на ударени, но вие пък си питайте. Проблеми не сме имали никъде и бяхме много доволни от обслужването.
Botzo

Мнение от Botzo »

....( много красиво летище, Монреалското няма да коментирам как ми изглеждаше след това).....
А как ли изглежда софийското, или не можем да го изкоментираме защото трудно може да се нарече летище.
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Botzo написа:
....( много красиво летище, Монреалското няма да коментирам как ми изглеждаше след това).....
А как ли изглежда софийското, или не можем да го изкоментираме защото трудно може да се нарече летище.

Абе щом и от там излетяхме, значи има нещо общо с летищата, обаче въпроса е за новите неща, които виждаш и за това, къде се намират, ама това е друга тема. :)
Заключено