Pomognete mi s informatsiq plZZZ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Zani
Обратна връзка:

Pomognete mi s informatsiq plZZZ

Мнение от Zani »

Kakvo se peavi kogato nqmame edna godina adresna registratsiq, kak se pretsedira v tozi slu4ai? Na nqkoi slu4valo li se e?
Аватар
Fedmahn Kassad

Мнение от Fedmahn Kassad »

Ако сте женени, дори няма да ви попитат за адреса ви. Ако не сте - има два варианта в зависимост от интервюиращия - да ви пусне или да ви върне. Нас специално щяха да ни върнат.
We don't want Other Worlds. We want mirrors.
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Ако сте несемейни и искате да докажете статута си като такива, можете да погледнете този линк. Има доста интересна и подробна статия. Прочетете я.

http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=63
Joy

Мнение от Joy »

Ако сте женени,не само няма да ви питат защо са ви различни адресите,но и защо живеете в различни страни. :D (споделено от опит)
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

titi izvinyavaj 4e te kontriram, no spored men v statiyata koyato kazvash ima dosta neshta, koito sa samo na teoriya. V smisyl 4e vseki slu4aj se razglejda individualno i dosta ot neshtata koito pishe prosto ne tryabva da se izprashtat.
Spored naj-4istiya variant e kogato ima brak no tova si e subektivno mnenie.
;-)
Zani
Обратна връзка:

mnogoo loshooo....

Мнение от Zani »

Lo6o...problema e tam 4e ne sme jeneni...i ne znam dali shte imame nqkakvi 6ansove
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Виж, Балби, преди да напишеш несъгласието си, прочети какво съм писала. Аз просто си давам мнението относно статията, а дали тя е приложима на практика или само на теория, това вече е въпрос на лична преценка и мнение. Всеки човек сам за себе си решава какви документи са му необходими, какво да чете, какво да отсява от четеното и т.н. Така че преди да напишеш своето несъгласие относно моя отговор, първо прочети добре какво съм написала и чак тогава коментирай. Ако си обърнал внимание, аз не давам мнение по въпроса дали човек трябва да кандидатства като семеен или не, както ти правиш, а какви статии има по въпроса в този форум относно хората, които не са женени.
Можеш да изказваш несъгласие относно дадено мнение едва след като вникнеш добре в написаното, да го осмислиш и разбереш, и чак тогава да го коментираш. Мисля, че това е най-правилният начин.
:roll: :wink: :lol:
Последно промяна от titi на Чет Ное 13, 2003 1:27 pm, променено общо 1 път.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Re: ;-)

Мнение от emyangels »

balbi написа:titi izvinyavaj 4e te kontriram, no spored men v statiyata koyato kazvash ima dosta neshta, koito sa samo na teoriya. V smisyl 4e vseki slu4aj se razglejda individualno i dosta ot neshtata koito pishe prosto ne tryabva da se izprashtat.
Spored naj-4istiya variant e kogato ima brak no tova si e subektivno mnenie.
;-)
Здравей, balbi, със сигурност мога да ти кажа, че сме изпратили половината от документите, цитирани в тази статия и заминаваме като conjoints, без да изискват от нас да сключиме брак!!! Благодарение на това, че изпратихме достатъчно документи на интервюто единствения въпрос, който ни зададоха беше "Имате ли доказателства за съвместен живот?" и само след едно "ДА" от моя страна преминахме към образованието ми. Не поискаха абсолютно нищо да видят!!! Така, че колкото и да ти звучат само като на теория, тези документи са напълно приложими и колкото повече от тях имаш, толкова по-добре!!!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Re: Pomognete mi s informatsiq plZZZ

Мнение от emyangels »

Zani написа:Kakvo se peavi kogato nqmame edna godina adresna registratsiq, kak se pretsedira v tozi slu4ai? Na nqkoi slu4valo li se e?
Zani, ти не заминаваше ли с майка ти и баща ти и сте на етап процедура за виза? Доколкото си спомням си под 18 години! Поправи ме ако греша, но с такова впечатление останах! Значи заминаваш с вашите родители, но искаш да си вземеш и половинката? Имай предвид, че ако си под 18 години ще ти е малко по-трудничко. Като conjoints се разглеждат лица от един и същи или от различен пол над 18 годишна възраст, живеещи съвместно поне от една година.
Ако ме поправиш за възрастта ти и дадеш малко повече информация, ще се опитам да бъда полезна и да помисля за някой друг документ!!!:)
Заключено