Provedeni medecinski

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Boris

Provedeni medecinski

Мнение от Boris »

E mina se i tazi chast. Parvo iskam da blagodaria za podobnata informacia za medicinskite pregledi vav foruma.
Na 11.11.03 v 10.20 otidoh vav MOM sled tova i VITA. Vsichko mina dobre samo deto bam - VISOKO KRAVNO NALIAGANE, neshto novo i za men, dosega nikoga ne biaha mi izmervali visoko. D-r Savcheva mi kaza da napravia rengena i sled tova shtiala da mi izmeri kravnoto otnovo. Tragnah kam ISUL, da obache beshe obed i ogladniah, minah prez kitaiskia, hapnah i prodaljih. Napravih snimkite. D-r Buchkov kaza che niama problem varnah se vav VITA. Otnovo mi primeriha kravnoto, i pak visoko. Pratiha me na gornia etaj da mi gledat ochnite dana, za da se ustanovi po kravonosnite sadove dali kravnoto sistemno i visoko. Ochnata lekaka kaza che niama problem. Digal sam go no ot vreme na vreme :lol: .
Sliazoh pri Savcheva. Tia se chu s ocnata lekarka i mi kaza che vsichko e OK. Sliazoh i doplatih osjte 5 lv za tova che me "poglednaha v ochite".
Struvashe si ochnata lekarka be goliama simpatiaga.
Ta taka. Ot men edin savet: predi pregled izkontroliraite si urina i kravno i vzemete merki, za da niama izdanki. A po povod rengena tam boja rabota. Uspeh na vsichki.

I NEKA SILATA DA BADE S VAS
Never give up !
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Заключено